Smartwares SH4-99553

Smartwares SH4-99553

Med Smartwares SH4-99553 Mini Inomhuspluggbrytare kan du slå på och av dina lampor och enheter med den medföljande fjärrkontrollen. Satsen levereras med tre uttag och en fjärrkontroll som kan slå på och av både en enskild enhet eller alla enheter samtidigt. Det är möjligt att ansluta apparaten till Smartwares Smart Switch för att styra dina switchar med en app eller röststyrd med Amazon Alexa.

Ha kontroll
Tack vare Smartwares inomhuspluggbrytarsats behöver du inte gå runt hela huset för att slå på eller av alla lampor, fläktar, värmare och luftfuktare. Använd bara den enkla fjärrkontrollen och tänd alla lampor medan du sitter i soffan eller stäng av fläkten när du redan ligger i sängen. Satsen innehåller tre uttagsbrytare så att du kan styra upp till tre enheter med den medföljande fjärrkontrollen.

Plug & Play
Smartwares inomhuspluggbrytarsats är mycket enkelt att installera. Sätt i kontakten i uttaget och anslut dina enheter till Smartwares-kontakten. Tryck på anslutningsknappen så kan du välja en av de fyra knapparna på fjärrkontrollen som sedan kontrollerar kontakten. Fjärrkontrollen är också utrustad med en huvudknapp som gör att du kan slå på och av alla kontakter på en gång. På så sätt kan du ställa in ditt hem efter dina egna önskemål, till exempel belysa hela ditt hem eller förvandla ditt vardagsrum till din egen biograf genom att sätta på TV: n och högtalarna med bara en knapp.

Gör ditt hem smart
Smartwares vill ge dig möjlighet att skapa ditt eget smarta hem på det enkla sättet. Plug-switch-uppsättningen kan användas fristående eller paras ihop med Smarthome Smart Switch, som är nyckeln till ditt eget smarta hem. Med Smart Switch kan du använda alla Smarthome Basic-produkter med en gratis app, även när du inte är hemma. Att förse dig med ett säkert, bekvämt, bekvämt och ett energieffektivt hus är vad ett smart hem handlar om. Inga svåra installationer eller dyra kit, bara en enkel plug and play-kontroller och en intuitiv app är allt du behöver för att skapa ditt eget smarta hem. Dessutom är Smart Switch Amazon Alexa-kompatibel. Så du kan till och med styra ditt smarta hem med röststyrning.

Utöka, kombinera och kontrollera
Skapa så mycket bekvämlighet och komfort som du vill genom att utöka ditt smarta hem med smartare produkter från det omfattande Smartwares Smarthome Basic-sortimentet. Lägg till exempel kylarventilen för att värma ditt hus när du kör hem från jobbet eller kontrollera dina trädgårdsljus från soffan med uttagsbrytarna utomhus. Du kan göra ditt hem så smart som du vill.

Vad finns i lådan:
Stickkontakt för inomhus, fjärrkontroll, fjärrkontrollbatteri A23S, bruksanvisning

Läs mer om Smartwares SH4-99553

Smartwares SH4-99553

Produkter för hemautomation

Hitta Smartwares SH4-99553 även hos:






Rulla till toppen