Bosch MMB6652B

Bosch MMB6652B

Blender MMB6652B Bosch

Bosch MMB6652B är en kraftfull blender med en 1800-watts motor och en slitstark 6-bladig kniv som blandar även de tuffaste ingredienserna. Med 6 automatiska program, en spricksäker Tritan -mixerkanna och intelligent design är detta ett oumbärligt verktyg i ditt kök.

Blandar även de tuffaste ingredienserna med precision
I denna blender har Bosch kombinerat styrkan hos en 1800-watts motor och precisionen hos en ProSpeed 6-bladig kniv. Denna dynamiska duo säkerställer att även de tuffaste ingredienserna blandas, vilket ger dig den perfekta konsistensen varje gång oavsett om det är hemgjord vegansk mjölk eller malning av spannmål till mjöl.

Blixtsnabb precisionsblandning
Bosch’s ProSpeed Blades är lösningen som alltid blandar ingredienserna enligt dina preferenser, vilket garanterar ditt önskade kulinariska resultat. Dessa blad, konstruerade för perfekt precision, har en imponerande hastighet på 330 km/h, vilket alltid säkerställer perfekt blandning. Den består av slitstarkt rostfritt stål och den 6-vingade designen garanterar en jämn textur i dina smoothies.

Motståndskraftig, hållbar och spricksäker mixerkanna
Med denna blender ingår Bosch’s Tritan TM Jar med stor kapacitet och med ProSpeed Flow Boosters. Mixerkannan är motståndskraftigt, hållbart och spricksäkert dessutom är den lätt i vikt och fri från BPA. Dess designteknik med ProSpeed Flow Boosters möjliggör optimala blandningsresultat, perfekt för att tillaga stora portioner av dina favoritsmoothies, soppor eller till och med små portioner av såser.

Smidigt med automatiska program
Bosch’s blender har sex automatiska program få dina önskemål uppfyllda med bara en knapptryckning. Oavsett om du är sugen på en hälsosam smoothie, en proteinshake efter träningen eller en uppfriskande isdessert en varm sommardag, är det bara att trycka på en knapp. Programmen är utformade för att leverera konsekventa, förstklassiga blandningsresultat varje gång. Dessutom finns ett automatiskt rengöringsprogram, allt för att underlätta för dig i din vardag.

Intelligent och sömlös design med säkerhetstänk
Här får du en mixer som inte bara förstår dina behov, utan också anpassar sig efter dem. Det är precis vad Bosch’s Smart Detect-lösning gör, genom att känna igen vilken typ av kanna du använder justeras automatiskt inställningarna för att får en perfekt blandning varje gång. Dessutom gör säkerhetslocket att din mixer inte fungerar om inte locket sitter ordentligt på plats. Det är inte bara en mixer, det är ett bevis på sömlös design som prioriterar din säkerhet.

Njut av säker tillagning
Njut av tillagning utan att behöva oroas. Alla delar av plast som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.

Tillverkad i Europa
Bosch blender MMB6652B är tillverkad i Europa och är designad för att tjäna dig i årtionden och är byggd för att hålla. Blendern kommer med 10 års motorgaranti, ett bevis på dess hållbarhet. Den klarade ett 167-timmars livstidstest och blandade över 40 000 liter smoothies, tack vare högkvalitativa material och europeiskt hantverk. Denna blender är inte bara en köksmaskin, det är en långsiktig investering för ditt hem.

Läs mer om Bosch MMB6652B

Bosch MMB6652B

Blenders

Hitta Bosch MMB6652B även hos:






Rulla till toppen