Elvita CCS47233VN

Elvita CCS47233VN

Spis CCS47233VN Elvita

Få en ny dimension av matlagning med Elvita spis CCS47233VN. Denna moderna och funktionella spis tar dig till nästa nivå med en mängd användbara funktioner, inklusive AirFry och Pizzafunktion. I en bred modell med justerbar höjd och enkel rengöring med ånga, är denna spis en perfekt följeslagare för att skapa läckra rätter.

Innovativ matlagningsteknik för fantastiska resultat
Elvita spis CCS47233VN har AirFry-teknik som gör att du kan laga krispiga pommes frites och läckra grönsaker utan att använda olja. Den dedikerade Pizzafunktionen låter dig baka den perfekta pizzan med en knaprig botten på kort tid. Upplev fantastiska smaker och konsistens i varje rätt.

Snabb och bekväm matlagning
Med Frozen Bake-funktionen kan du tillaga djupfrysta rätter utan att behöva förvärma ugnen, vilket sparar tid och energi.

Flexibel häll
Spisen har också en snabb häll med flexibel zon som ger plats för större kokkärl och ger snabb uppvärmning.

Jämn och effektiv värmefördelning
Få jämnare värmefördelning och snabbare matlagning med spisens varmluftssystem HotAir. Maten blir klar snabbare och du kan tillaga eller baka på flera nivåer samtidigt. Med den snabba uppvärmningsfunktionen FastPreheat når ugnen 200 °C på endast 7 minuter.

Smarta och säkra funktioner för en trygg matlagning
Elvita spis CCS47233VN är utrustad med en smart fläkt som effektivt kyler höljet och kontrollpanelen under användning. Ugnsluckan kan bära en belastning på upp till 20 kg utan att spisen tippar, vilket ger en trygg och stabil matlagning. Dessutom underlättar den enkla rengöringen med WaterClean-tekniken och avtagbara vred som kan diskas i maskin.

Praktiska tillbehör för mångsidig matlagning
Med Elvita spis CCS47233VN får du viktiga tillbehör som två bakplåtar, en 7 cm djup långpanna och ett grillgaller. Dessutom möjliggör teleskopsockeln en justerbar höjd mellan 85-94 cm, vilket anpassar sig efter dina behov och ger en bekväm matlagningsmiljö.

Anslutning
När du köper denna Elvita-spis för 230 V kommer den utan kabel och kontakt vid leverans, detta innebär att du inför installationen bör kontakta en certifierad elektriker för att säkerställa att installationen görs korrekt och i enlighet med gällande standarder och föreskrifter. Här behövs det förberedas inför installation med elkabel till spisen samt ett vägguttag med NOLLA framdragen (en ny kabel mellan elcentral och eluttaget till spisen om inte NOLLA redan finns framdragen). När NOLLA-kabeln är på plats, kan spisen anslutas med elkabeln.

Läs mer om Elvita CCS47233VN

Elvita CCS47233VN

Spisar

Hitta Elvita CCS47233VN även hos:






Rulla till toppen