Siemens extraKlasse HQ379G6S7

Siemens extraKlasse HQ379G6S7

Inbyggnadsugn HQ379G6S7 Siemens extraKlasse

Siemens extraKlasse HQ379G6S7 från iQ500-serien är en rostfri inbyggnadsugn med ångfunktion, perfekt för det moderna köket. Med smarta funktioner som 3D hotAir-teknik, coolStart och styrning via Siemens Home Connect-app, möjliggör denna ugn en mångsidig och bekväm matlagning. Den generösa kapaciteten på 71 liter och 15 olika ugnsfunktioner gör den till en oumbärlig del av köket.

Perfekt tillagning med 3D hotAir-teknik
Med Siemens 3D hotAir-teknik kan du njuta av en jämn värmefördelning på upp till tre nivåer samtidigt. Oavsett om du bakar kakor eller lagar en stor måltid hjälper varmluften till att få jämn tillagning av dina rätter.

Förinställda automatiska program för enklare matlagning
Med Siemens cookControl kan du välja mellan 40 förinställda automatiska program som hjälper dig att få de bästa resultaten. Ugnen ställer automatiskt in värmeläge, temperatur och tid allt du behöver göra är att välja rätt program.

Snabb tillagning med coolStart-funktion
Med coolStart-funktionen kan du enkelt tillaga frysta maträtter utan att behöva förvärma ugnen. Detta sparar tid och gör att du kan laga mat snabbt och effektivt, perfekt för hektiska vardagar när tiden är knapp.

Mångsidiga ugnsfunktioner för alla typer av matlagning
Denna inbyggnadsugn har 15 olika ugnsfunktioner, inklusive 3D hotAir, varmluftsgrillning och pizzaläge, vilket gör den idealisk för allt från bakning till grillning. Med ett temperaturintervall från 30 °C till 275 °C och en volym på 71 liter har du gott om utrymme för att tillaga stora måltider. Tack vare roastingSensor, en integrerad termometer, blir det enkelt att nå exakt rätt temperatur för dina ugnsstekta rätter perfekt för dig som gillar att laga kött eller större stekar. Du slipper gissa och kan vara säker på ett jämnt och bra resultat.

Säkerhet först med barnlås och sval ugnslucka
Säkerheten är prioriterad med Siemens HQ379G6S7. Ugnsluckan håller sig sval, även under pyrolys, och barnspärren ger dig trygghet i ett hem med små barn. Dessutom har ugnen automatisk säkerhetsavstängning och restvärmeindikator.

Smidig styrning med Home Connect-app
Med WiFi-anslutning och Siemens Home Connect-app kan du styra ugnen direkt från din mobil. Du kan förvärma ugnen innan du kommer hem, ändra inställningar och få aviseringar oavsett var du befinner dig. Med appen kan du till och med överföra recept direkt till ugnen, vilket gör matlagningen ännu enklare.

Läs mer om Siemens extraKlasse HQ379G6S7

Siemens extraKlasse HQ379G6S7

Inbyggnadsugnar

Hitta Siemens extraKlasse HQ379G6S7 även hos:






Rulla till toppen