JBL JR320BT – Purple

JBL JR320BT – Purple

Hörlur JBL Junior 320BT – Purple

JBL Junior 320BT erbjuder säkert och högkvalitativt ljud för barn, med en volymbegränsning på 85dB för att skydda deras hörsel. Med 50 timmars batteritid, inbyggd mikrofon och roliga anpassningsmöjligheter är dessa trådlösa hörlurar perfekta för dina små rockstjärnor.

Säkert och legendariskt JBL-ljud
JBL Junior 320BT är speciellt designade för barn, med JBL:s välkända ljudkvalitet som inte överstiger 85dB, vilket skyddar deras hörsel. Barnen kan njuta av fantastisk musik, filmer och videosamtal utan risk för höga volymer som kan skada öronen.

Föräldrakontroll för säker användning
Som förälder har du full kontroll över hur ditt barn använder sina hörlurar. Via JBL Headphones-appen kan du enkelt anpassa den maximala volymen och dagliga lyssningstiden, samt få rapporter om barnets användning. Med en personlig PIN-kod är du säker på att alla inställningar förblir skyddade.

Lång batteritid och snabb laddning
Med upp till 50 timmars batteritid kan barnen njuta av långa perioder av musik och underhållning utan att behöva ladda ofta. Och om batteriet tar slut ger en snabb laddning på fem minuter ytterligare tre timmars speltid, perfekt för on-the-go-lyssning.

Kompakt och portabel design
JBL Junior 320BT-hörlurarna kan enkelt fällas ihop platt, vilket gör dem smidiga att packa ner i en väska eller ryggsäck. Detta gör det enkelt för barnen att ta med sina hörlurar vart de än går, utan att de tar upp för mycket plats.

Enkla kontroller
Hållbara, barnvänliga kontrollknappar gör JBL Junior 320BT-hörlurarna enkla och säkra för barn att använda.

Inbyggd mikrofon för smidig kommunikation
Hörlurarna har en inbyggd mikrofon, vilket gör att barnen enkelt kan prata med lärare under studier, eller hålla kontakt med vänner och familj. Oavsett om det är för skola eller fritid är de alltid redo att kommunicera.

Roliga färger och anpassningsmöjligheter
JBL Junior 320BT finns i tre färgglada kombinationer, och med ett klistermärkesset kan barnen sätta sin personliga prägel på sina hörlurar. Dessutom är de designade för att passa barn, med justerbara huvudband och mjuka dynor för maximal komfort.

återanvänd din förpackning
Den plastfria förpackningen viks om till ett roligt ställ för enheter.

Läs mer om JBL JR320BT – Purple

JBL JR320BT – Purple

Over-ear Hörlurar

Hitta JBL JR320BT – Purple även hos:






Rulla till toppen