Siemens WT43HV0EDN

Siemens WT43HV0EDN

Torktumlare WT43HV0EDN Siemens

Med torktumlaren WT43HV0EDN från Siemens får du effektiva och utmärkta torkningsresultat, samtidigt som du sparar energi tack vare Siemens värmepumpsteknik och iQdrive-motor som gör att torktumlaren uppnår energiklass A++.

Skonsam och precis torkning
Torktumlarens smarta sensorer kontrollerar och håller koll på din tvätt för att säkerställa en jämn och skonsam torkning. Temperatursensorer undviker överhettning och fuktsensorer mäter fuktnivån i textilierna, vilket förhindrar att kläderna torkas för länge. Resultatet blir en skonsam och precis torkning som sparar energi, men även gör att du inte behöver spendera lika mycket tid vid strykjärnet.

Effektiva och utmärkta torkningsresultat
Med det energibesparande systemet baserat på värmepumpsteknik och iQdrive-motorn uppnår Siemens torktumlare energiklass A++. Siemens torktumlare i energiklass A++ alltid ger dig effektiva och utmärkta torkningsresultat samtidigt som du sparar energi.

Enkel, tydlig och användarvänlig
Torktumlarens simpleTouch LED-display ger dig kontroll med fingertoppskänsla. All information du behöver syns tydligt och touchknapparna är ett rent nöje att använda. Det handlar inte bara om smidig användning, utan även om att leverera en sömlös, njutbar upplevelse varje gång du interagerar med din enhet.

Skonsam torkning av friluftskläder
Friluftskläder behöver hanteras varsamt, särskilt under torkningen. Limmade sömmar, membranbeläggningar och vattenavvisande material är särskilt känsliga för värme. Outdoor-programmet bibehåller en låg temperatur och mäter kontinuerligt fuktnivån, så att dina textilier blir helt torra.

Snabb och varsam torkning för mindre tvättar
Har du en mindre mängd tvätt du behöver få torr snabbt? Inga problem. Med super 40-programmet torkas mindre tvättar varsamt på bara 40 minuter, samtidigt som fuktnivåerna kontinuerligt mäts under torkprocessen. Perfekt för syntetfiber, lätta bomullsmaterial eller blandade material.

Mild och skonsam torkning
Torktumlarens softDry-trumsystem skyddar dina ömtåliga plagg genom att säkerställa ett kontinuerligt luftflöde och stabil temperatur, med sina våglika skovlar som fördelar den varma luften jämnt och skonsamt. I och med trummans utformning kan tvätten glida över trumman som om den svävade på en kudde av luft.

Enkel rengöring
Det ska vara lätt att hålla rent. Torktumlarens easyClean-filter gör rengöringen enkel.

Läs mer om Siemens WT43HV0EDN

Siemens WT43HV0EDN

Torktumlare

Hitta Siemens WT43HV0EDN även hos:






Rulla till toppen