JBL JR470NC – Pink

JBL JR470NC – Pink

Over Ear hörlurar JBL Junior 470NC – Pink

JBL Junior 470NC är trådlösa, brusreducerande hörlurar som är designade för unga lyssnare. Med JBL Safe Sound, volymbegränsning till 85 dB, aktiv brusreducering och upp till 50 timmars batteritid kan dina barn njuta av fantastiskt ljud på ett säkert sätt. Anpassa volym och lyssningstid via JBL Headphones-appen och låt barnen anpassa sina hörlurar med en lekfull klistermärkesuppsättning.

Säkert ljud med JBL Safe Sound
JBL Junior 470NC är utformade för att skydda barns hörsel genom att aldrig överstiga 85 dB. Med samma JBL-ljudkvalitet som gjort varumärket till en legend kan barnen njuta av musik, videosamtal och underhållning utan att riskera skador på sina öron.

Föräldrakontroll och anpassningsbar volym
Med JBL Headphones-appen kan du enkelt anpassa volymbegränsningen och övervaka ditt barns lyssningsaktivitet. Du kan sätta upp en lägre volym än standarden på 85 dB och även begränsa den dagliga lyssningstiden. Du får dessutom detaljerade rapporter om barnets användning, vilket gör det enkelt att hålla koll på deras hörselhälsa.

Aktiv brusreducering för ostört lyssnande
JBL Junior 470NC har aktiv brusreducering som hjälper till att blockera omgivande buller, vilket gör det enklare för barnen att lyssna på lägre volym utan att bli distraherade av bakgrundsljud. Perfekt för både resor och studietid.

Lång batteritid upp till 50 timmar
Med upp till 50 timmars batteritid kan dina barn lyssna i flera dagar utan att behöva ladda hörlurarna. Om batteriet börjar ta slut kan fem minuters snabbladdning ge ytterligare tre timmars uppspelning, vilket gör hörlurarna till den perfekta följeslagaren för både vardag och resor.

Designad för komfort och hållbarhet
JBL Junior 470NC är byggda för att vara både bekväma och hållbara. Det justerbara huvudbandet och den mjuka 12 mm kudden gör att hörlurarna sitter bekvämt och säkert på barnens huvuden, samtidigt som de erbjuder långvarig komfort och minskat ljudläckage. De hållbara och barnvänliga kontrollknapparna är enkla att använda även för små händer.

Rolig anpassning och hållbar förpackning
Barn kan göra sina hörlurar unika med den medföljande JBL-klistermärkesuppsättningen. Dessutom är den plastfria förpackningen återanvändbar som ett roligt enhetsstativ, vilket ger både funktion och underhållning.

Läs mer om JBL JR470NC – Pink

JBL JR470NC – Pink

Over-ear Hörlurar

Hitta JBL JR470NC – Pink även hos:






Rulla till toppen