JBL Wave Buds 2 – Black

JBL Wave Buds 2 – Black

Hörlurar JBL Wave Buds 2 – Black

Med JBL Wave Buds 2 får du en kombination av kraftfullt JBL Pure Bass-ljud och smart teknik som gör din dag smidigare. Upplev aktiv brusreducering, upp till 40 timmars speltid och sömlös anslutning till flera enheter samtidigt. Oavsett om du pendlar, tränar eller bara kopplar av, så är JBL Wave Buds 2 din perfekta följeslagare.

JBL Pure Bass-ljud
öronsnäckorna JBL Wave Buds 2 har 8 mm dynamiska element som levererar spännande JBL Pure Bass-ljud.

Aktiv brusreducering med Smart Ambient
JBL Wave Buds 2 använder aktiv brusreducering för att lyssna på omgivningen och filtrera bort störande ljud. Med Smart Ambient kan du styra hur mycket av omvärlden du vill höra, så att du kan prata med andra eller vara medveten om din omgivning utan att ta ut öronsnäckorna.

4 mikrofoner för klara och tydliga samtal
Två mikrofoner på varje öronsnäcka plockar upp och överför din röst tydligt medan de eliminerar oväsen från omgivningen. Så du kan ha tydliga, klara samtal även när du promenerar genom en park med mycket folk en blåsig dag.

Vatten- och dammtåliga
JBL Wave Buds 2 är vatten- och dammtåliga enligt IP54, så att du kan använda dem i regniga eller blåsiga förhållanden. även fodralet är IPX2-beständigt, så oroa dig inte för att ta med dig det.

JBL Headphones-appen
Använd JBL Headphones-appen för att välja den EQ som passar din stil eller anpassa din egen. Röstmeddelanden på flera språk ger dig användbar information som att batteriet håller på att ta slut. Eller koppla av och ladda batterierna i avslappningsläge genom att välja ett av fem rofyllda ljud, som mjuka havsvågor eller en sprakande öppen brasa.

40 timmars uppspelningstid, plus snabbladdning
Njut av 10 timmars speltid och ytterligare tre laddningar (30 timmar) i laddfodralet.* Behöver du ladda ännu snabbare? Med USB-C-laddkabel i 10 minuter har du ytterligare tre timmars speltid. (*Med ANC av)

Flerpunktsanslutning
Parkoppla dina JBL Wave Buds 2-öronsnäckor med två Bluetooth -enheter samtidigt och växla sedan enkelt från den ena till den andra. Så att du aldrig missar ett samtal på mobilen när du tittar på en video på surfplattan.

Sömlös Bluetooth -parkoppling
JBL Wave Buds 2 har både Fast Pair by Google och Swift Pair by Microsoft, så att du snabbt kan parkoppla både dina Android-enheter och din Microsoft-dator med ett tryck.

Läs mer om JBL Wave Buds 2 – Black

JBL Wave Buds 2 – Black

In-ear Hörlurar

Hitta JBL Wave Buds 2 – Black även hos:






Rulla till toppen