Netgear ORBI7 TB WIFI7 3PK BNDL

Netgear ORBI7 TB WIFI7 3PK BNDL

Netgear Router ORBI7 TB WIFI7 3-Pack

Netgear Orbi 7 WiFi 7 3-Pack erbjuder exceptionell prestanda med hastigheter upp till 27 Gbit/s och ger sömlös Wi-Fi-täckning över hela hemmet. Med Netgear Armor och tre band för maximal säkerhet och hastighet är Orbi 7-serien en revolution inom mesh-nätverk.

WiFi 7 för framtidens anslutning
Netgear Orbi 7 WiFi 7 erbjuder hastigheter som är 2,4 gånger snabbare än WiFi 6 och är helt bakåtkompatibelt med äldre enheter. Med hastigheter på upp till 27 Gbit/s får du en uppkoppling som klarar allt från streaming i 4K och 8K till snabb gaming och smidig arbete hemifrån. Ditt nätverk kommer alltid att vara snabbt och pålitligt, även när många enheter är anslutna samtidigt.

Tri-bandteknologi och förbättrad backhaul
Med tri-bandsteknologi och dedikerad backhaul håller Orbi 7 WiFi-nätverket snabbt och stabilt på alla enheter i ditt hem. Oavsett om du streamar, laddar ner stora filer eller spelar online, säkerställer Orbi att ditt nätverk inte drabbas av fördröjning eller avbrott.

360 graders täckning för hela hemmet
Orbi 7 har högpresterande antenner som ger 360 graders täckning, vilket eliminerar döda zoner och ger starkt Wi-Fi i varje hörn av hemmet oavsett bostadens layout. Med tre enheter som arbetar tillsammans kan du täcka ett stort område, både inomhus och utomhus, för en sömlös användarupplevelse överallt.

Kompatibel med alla internetleverantörer
Oavsett om du har fiber eller kabelinternet, är Orbi 7 kompatibel med alla leverantörer och stödjer internetabonnemang på upp till 2,5 Gbit/s. Dessutom finns 2,5 Gbit/s Ethernet-portar som ger otrolig hastighet och tillförlitlighet för trådbundna anslutningar, perfekt för spelkonsoler, datorer och medielagringsenheter.

Netgear Armor-säkerhet
Netgear Orbi 7 kommer med Netgear Armor, ett avancerat säkerhetsskydd för hela familjens enheter. Netgear Armor skyddar datorer, smartphones, kameror och mer med en automatiskt säkerhetssköld och inkluderar en 30 dagars provperiod för att säkerställa att alla dina enheter är säkra mot onlinehot.

Enkel installation och hantering med Orbi-appen
Med Orbi-appen kan du enkelt konfigurera och hantera ditt nätverk. Du kan övervaka alla anslutna enheter, justera inställningar och säkerställa optimal täckning, allt direkt från din smartphone.

Läs mer om Netgear ORBI7 TB WIFI7 3PK BNDL

Netgear ORBI7 TB WIFI7 3PK BNDL

Router

Hitta Netgear ORBI7 TB WIFI7 3PK BNDL även hos:






Rulla till toppen