Doro Leva L31 – Röd/Vit

Doro Leva L31 – Röd/Vit

Mobiltelefon Doro Leva L31 – Röd/Vit

Doro Leva L31 är speciellt framtagen för att göra vardagen enklare och säkrare för seniorer. Med tydliga knappar, HD Voice, och en trygghetsknapp som delar GPS-position till betrodda kontakter, erbjuder denna vikbara telefon både enkelhet och trygghet.

Användarvänlig design för enkel kommunikation
Doro Leva L31 är en vikbar mobiltelefon med separerade knappar och hög kontrast, vilket gör det enkelt att både ringa samtal och skriva meddelanden. Den stora 2,8-tumsskärmen ger tydlig översikt, och du ser enkelt vem som ringer tack vare den externa skärmen som visar nummer och meddelanden utan att du behöver öppna telefonen.

Tydligare samtal med HD Voice
För seniorer som värdesätter tydlig kommunikation är Doro Leva L31 utrustad med HD Voice, vilket ger skarpare och klarare ljud både för den som ringer och den som tar emot samtalet. Telefonen är också kompatibel med hörapparater (HAC), vilket säkerställer att användaren alltid hör tydligt.

Trygghetsknapp för säkerhet i vardagen
En av de viktigaste funktionerna i Doro Leva L31 är trygghetsknappen, som gör att användaren kan larma och dela sin GPS-position till upp till fem betrodda kontakter vid behov. Detta ger både användaren och närstående extra trygghet, särskilt i nödsituationer.

Lätt att hantera, även med händerna fulla
Soft touch-ytan gör att telefonen ligger säkert i handen, och den vädertåliga designen gör att du kan använda den oavsett förhållanden. Med praktiska genvägsknappar till favoritkontakter, kamera och meddelanden kan användaren snabbt och enkelt komma åt viktiga funktioner.

Mobiltelefon för det viktigaste i livet
Doro Leva L31 erbjuder enkel och pålitlig funktionalitet, vilket gör den till det perfekta valet för seniorer som vill ha en användarvänlig och trygg mobiltelefon. Med sin kombination av funktionalitet och säkerhet är Doro Leva L31 en trygg följeslagare i vardagen.

Läs mer om Doro Leva L31 – Röd/Vit

Doro Leva L31 – Röd/Vit

Mobiltelefoner

Hitta Doro Leva L31 – Röd/Vit även hos:






Rulla till toppen