Electrolux ENT5NE33W4

Electrolux ENT5NE33W4

Kyl/frys ENT5NE33W4 Electrolux

No Frost-teknologi för bästa matförvaring
Electrolux ENT5NE33W4 är en kyl & frys-kombi som är utrustad med TwinTech No Frost intelligent dubbelkylningssystem, som håller ingredienserna friska genom att bibehålla rätt fuktnivå. Kyl och frys kyls oberoende av varandra och tack vare det effektiva No Frost-systemet bildas ingen frost i frysen. Detta resulterar i upp till 60 % mindre massaförlust i maten. Denna kyl/frys med twinTech No Frost teknologi ger dig friskare mat och längre hållbarhet.

Enkel styrning av kyl/frysen med hjälp av fingertopparna
Elektroniska touchkontroller på Electrolux ENT5NE33W4 möjliggör enkel åtkomst till kylens inställningar och funktioner, så att du kan justera temperaturen enligt dina önskemål.

Bevara näringsämnen och smak med FastFreeze
FastFreeze, snabbinfrysningsfunktionen på Electrolux ENT5NE33W4, bevarar näringsämnen, texturer, smaker och hälsofördelar i dina livsmedel.

Shoppingfunktion
Använd shoppingläget på Electrolux ENT5NE33W4 när du fyller på kyl/frysen med stora mängder mat samtidigt. Det kommer kyla ner matvarorna snabbare och hålla dem fräscha längre.

Utrymmesbesparande dörrflaskhylla
Electrolux ENT5NE33W4 har en utrymmesbesparande flaskhylla i dörren, som rymmer upp till fem 1,5-liters PET-flaskor. Detta ger extra utrymme inne i kylen samtidigt som det gör det enklare att hålla flaskor organiserade.

Hållbara hyllor som är lätta att rengöra
Electrolux ENT5NE33W4 har hyllor tillverkade av säkerhetsglas, välkänt för sin hållbarhet. Om det skulle spillas kan hyllorna enkelt torkas av med en fuktig trasa.

Läs mer om Electrolux ENT5NE33W4

Electrolux ENT5NE33W4

Kyl & frys-kombi

Hitta Electrolux ENT5NE33W4 även hos:






Rulla till toppen