Ecovacs DEEBOT N8 PRO+

Ecovacs DEEBOT N8 PRO+

Robotdammsugare DEEBOT OZMO N8 PRO+ ECOVACS

Pålitlig rengöring, alltid och överallt
Ecovacs DEEBOT N8 PRO är en robotdammsugare som med hjälp av OZMO-teknik kan dammsuga och torka golvet samtidigt. Med den senaste TrueMapping-tekniken kan den skapa en detaljerad och exakt karta över dina golv. I kombination med TrueDetect 3D-teknik för att undvika hinder minimeras risken för att roboten ska fastna eller trassla in sig. Det gör DEEBOT till en bekväm och intelligent lösning för din golvrengöring.

Automatisk uppsugningsstation
Det medföljer en automatisk uppsugningsstation med DEEBOT N8 PRO+ som tömmer din robotdammsugare. Engångsdammpåsen består av naturligt och miljövänligt material och är mycket enkel att montera och byta. Eftersom den rymmer hela 2,5 l damm och djurhår behöver den inte tömmas på upp till 30 dagar.

Kraftfull rengöringseffekt
Robotdammsugaren med torkfunktion ger en kraftfull rengöringseffekt med mattdetektering som ökar sugeffekten där det behövs och undviker oavsiktlig torkning av mattan. På så sätt dammsugs och torkas alla typer av golv, t.ex. heltäckningsmattor, laminat, PVC, parkett eller kakel på ett optimalt sätt.

För husdjur
För hushåll med husdjur, där behovet att ta bort katt- och hundhår är stort kommer den kraftiga sugeffekten hos sug-tork-roboten och den exakta rengöringen jämfört med vanliga dammsugare väl till pass.

Appstyrning
Med appen kan du bekvämt styra din robot oberoende av var du befinner dig för tillfället och planera en rengöring eller den kontrollera status för den aktuella rengöringen. Röststyrd via Google Assistant eller Amazon Alexa.

Läs mer om Ecovacs DEEBOT N8 PRO+

Ecovacs DEEBOT N8 PRO+

Robotdammsugare

Hitta Ecovacs DEEBOT N8 PRO+ även hos:






Rulla till toppen