Star Trading 587-20 Utomhusdekoration Crystalo

Star Trading 587-20 Utomhusdekoration Crystalo

587-20 Utomhusdekoration Crystalo Star Trading

Crystalo-fåglarna från Star Trading är en stämningsfull utomhusdekoration som sprider ljus och glädje under vintermörkret. Med åtta LED-ljuspunkter per fågel skapar de en varm och välkomnande stämning, perfekt för att lysa upp både trädgården och hemmet under julen.

Flexibel och praktisk design
Dessa fåglar är batteridrivna, vilket gör att du kan placera dem var som helst, oavsett om det finns ett eluttag i närheten eller inte. De är designade för att fungera både inomhus och utomhus, så du kan använda dem för att dekorera allt från din entr é till julgranen. Deras praktiska storlek och flexibilitet gör dem till en perfekt dekoration för både små och stora ytor.

Smarta funktioner
Crystalo fåglarna har en inbyggd timerfunktion som gör att ljusen tänds och släcks automatiskt. De lyser i 6 timmar och stänger sedan av sig själva för att spara batteri, vilket gör dem energisnåla och praktiska. Med timern kan du vara säker på att de tänds vid samma tid varje dag.

Enkla att använda
Dessa fåglar är enkla att sätta upp och använda. Du behöver bara tre AA-batterier (säljs separat) för att få igång dem. Ingen kabeldragning eller närhet till ett uttag krävs, vilket gör dem smidiga att placera där du vill ha extra julstämning.

Läs mer om Star Trading 587-20 Utomhusdekoration Crystalo

Star Trading 587-20 Utomhusdekoration Crystalo

Dekorationsfigurer

Hitta Star Trading 587-20 Utomhusdekoration Crystalo även hos:






Rulla till toppen