Oriva Bord Tree krom

Oriva Bord Tree krom

Bordslampa Tree krom Oriva

Oriva Bordslampa Tree i krom är en unik och uppskattad bordslampa som sprider ett vackert ljus genom de laserskurna konturerna av ett träd. Med sin moderna design och stilrena kromfinish blir den en perfekt detalj i alla rum.

Unik design med trädmotiv
Oriva Bordslampa Tree har en design som verkligen sticker ut. De laserskurna konturerna av ett träd ger lampan ett vackert och unikt sken som påminner om solens strålar som bryter genom grenarna i ett träd. Denna kreativa design gör lampan till en dekorativ inredningsdetalj som passar i alla rum.

Elegant kromfinish och hållbar konstruktion
Lampan är tillverkad i metall med en stilren kromfinish, vilket ger den en modern och sofistikerad känsla. Dess kompakta storlek och smala profil gör den perfekt för mindre utrymmen som sidobord, nattduksbord eller fönsterbrädor, utan att kompromissa på stil eller funktionalitet.

Anpassad för E14-ljuskälla
Oriva Tree är kompatibel med en E14-ljuskälla (ingår ej) och kan användas med en effekt upp till 25 W, vilket ger dig möjlighet att justera belysningen efter dina behov. Kombinera den med en energisnål LED-lampa för hållbar och effektiv belysning.

Perfekt för att skapa stämningsfull belysning
Lampans genomtänkta design skapar en lugn och inbjudande atmosfär i rummet. Den passar utmärkt i sovrum, vardagsrum eller hemmakontor, och den 1,7 meter långa sladden ger dig flexibilitet att placera den precis där den gör sig bäst.

Läs mer om Oriva Bord Tree krom

Oriva Bord Tree krom

Bordslampor

Hitta Oriva Bord Tree krom även hos:






Rulla till toppen