Emerio Vattenkokare 1,7 liter

Emerio Vattenkokare 1,7 liter

Stilfull design och hög prestandaVattenkokaren från Emerio är en stilfull och högpresterande lösning för alla dina varma drycker och matlagningsbehov. Med en kapacitet på 1,7 liter och en kraftfull effekt på 2200 W värms vattnet snabbt upp, vilket gör den idealisk för att tillreda allt från te och kaffe till snabbnudlar och havregryn. Dess moderna design i glas med eleganta svarta detaljer ger vattenkokaren ett exklusivt utseende, samtidigt som den smälter in i alla köksmiljöer.
Justerbar temperatur för perfekta resultatVattenkokaren erbjuder fem olika temperaturval, vilket gör att du kan anpassa vattentemperaturen för att passa just din dryck – perfekt för exempelvis grönt te som kräver en lägre temperatur än svart te. För att göra upplevelsen ännu mer speciell ändrar kannan färg beroende på vald temperatur, vilket inte bara är praktiskt utan även ger en estetiskt tilltalande effekt i köket.
Smidig och sladdlös användningDen sladdlösa kannan är vridbar i 360 grader, vilket gör den smidig att hantera oavsett var den placeras på basen. Med sin tydliga vattennivåindikator kan du enkelt se hur mycket vatten som finns kvar, och säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning och dolt värmeelement gör användningen trygg och bekväm. Värmehållningsfunktionen låter dig hålla vattnet varmt efter uppkokning, så att du alltid har varmt vatten redo utan att behöva koka om.
Hållbar och hälsosam designMed smarta säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning och torrkokningsskydd, samt BPA-fritt material, erbjuder Emerio vattenkokare trygghet och pålitlighet i din vardag. Den är lätt att använda med en enkel på-/av-knapp och ljusfunktion, vilket ger dig full kontroll över kokningsprocessen. Oavsett om du snabbt behöver hett vatten eller vill njuta av en perfekt kopp te, är denna vattenkokare det optimala valet för alla typer av hushåll.

Läs mer om Emerio Vattenkokare 1,7 liter

Emerio Vattenkokare 1,7 liter

Kittel

Hitta Emerio Vattenkokare 1,7 liter även hos:






Rulla till toppen