Emile Henry Stekgryta (L) 9 liter röd

Emile Henry Stekgryta (L) 9 liter röd

Emile Henry stekgryta (L) är en mästerlig gryta som kombinerar tradition och modern funktionalitet för alla som älskar att laga stora måltider med omsorg. Den är tillverkad i Frankrike av den högkvalitativa HR-keramiken (High Resistance), som är känd för sin förmåga att sprida värmen jämnt och effektivt. Detta gör att dina rätter tillagas perfekt, med saftigt kött som håller sig mört och en härligt krispig yta på exempelvis kyckling, kalkon eller lammstek.
Den rymliga kapaciteten på 9 liter gör den idealisk för större familjemåltider och festliga tillfällen, där du enkelt kan laga rätter för upp till 8–10 personer. Det rundade locket är utformat för att skapa en naturlig ångcirkulation, vilket bevarar fuktigheten i maten utan att du behöver ösa den under tillagningen. Du kan placera köttet direkt i mitten av grytan, kanske på en bädd av rotfrukter, och enkelt tillaga en komplett måltid i ett enda kärl.
Stekgrytan tål temperaturer upp till 270°C, vilket gör att den kan användas både i ugn och mikrovågsugn. Den är också säker för frys och diskmaskin, vilket ger dig stor flexibilitet och enkel rengöring efter tillagning. Den slitstarka glasyren är reptålig och skyddar grytan från missfärgning och slitage, vilket säkerställer att den behåller sin skönhet och funktion över tid.
Dessutom är Emile Henrys produkter tillverkade utan bly, kadmium och nickel, vilket gör dem säkra och miljövänliga för daglig matlagning. Som ett bevis på kvaliteten kommer denna stekgryta med en 10-årig garanti, vilket ger dig trygghet att den kommer att hålla i många år framöver.
Med sin kombination av generös storlek, elegans och praktisk användning blir Emile Henry stekgryta (L) snabbt ett oumbärligt redskap i köket, oavsett om du lagar traditionella långkok eller experimenterar med nya recept

Läs mer om Emile Henry Stekgryta (L) 9 liter röd

Emile Henry Stekgryta (L) 9 liter röd

Stekgryta

Hitta Emile Henry Stekgryta (L) 9 liter röd även hos:






Rulla till toppen