Trangia Gb77 Storm gasbrännare

Trangia Gb77 Storm gasbrännare

Uppgradera din friluftsupplevelse med svensk innovation och gediget hantverk som är skapade för att hålla, med gasbrännaren Storm GB77 från svenska Trangia. Den är själva essensen av svensk kvalitet och innovation när det är som bäst. Trangia Storm GB77 är en gasbrännare som är 100 % tillverkad i Sverige, inklusive alla komponenter. Den är designad för att passa perfekt med Trangiaköket och Trangia Triangeln. Varje detalj på gasbrännaren är noggrant utvecklad för att leverera hög prestanda och en överlägsen användarupplevelse, så att du kan njuta av matlagning under bar himmel med större effektivitet och bekvämlighet.
Storm GB77 är Trangias första egenproducerade gasbrännare, och med dess förbättrade effekt och lägre vikt jämfört med tidigare modeller är den det perfekta valet för utomhusentusiaster som söker pålitlighet och hög kvalitet. Gasbrännaren är lätt att använda och erbjuder snabb koktid, samtidigt som den håller dina grytor och pannor fria från sot. Detta gör matlagningen ännu enklare och roligare.
Med den nya, smalare ventilen är det enkelt att montera gasbrännaren på Trangiaköket, och exakt finjustering av lågan gör det möjligt att tillaga maten precis som du vill ha den. Alla delar av Storm GB77 är utbytbara, och reservdelar är lätta att få tag på, vilket ytterligare säkerställer lång livslängd och optimal hållbarhet. Brännaren levereras i ett praktiskt och miljövänligt etui, tillverkat av återvunnen ull från Woolpowers produktion – ytterligare ett bevis på Trangias fokus på hållbarhet och ansvarsfull produktion.

Läs mer om Trangia Gb77 Storm gasbrännare

Trangia Gb77 Storm gasbrännare

Gasolbrännare

Hitta Trangia Gb77 Storm gasbrännare även hos:






Rulla till toppen