Emerio Ismaskin 1,8 liter

Emerio Ismaskin 1,8 liter

Emerio ismaskin 1,8 liter kombinerar stilren design med hög funktionalitet för att ge dig is på bara några minuter, oavsett om du förbereder en fest eller bara vill ha is till vardags. Med sin eleganta, moderna look och genomskinliga lock passar den perfekt i alla typer av kök. Maskinens imponerande kapacitet att producera upp till 12 kg is på 24 timmar gör den till ett oumbärligt verktyg både för små och stora sammankomster. Den rymliga vattentanken på 1,8 liter gör att du slipper fylla på vatten ofta, vilket ger en smidig och bekymmersfri användning.
Ismaskinen erbjuder flexibilitet med två storleksalternativ på iskuber, så att du kan välja den kubstorlek som passar bäst för dina drycker. En praktisk alarmsignal låter dig veta när iskorgen är full och redo att tömmas, och tack vare den löstagbara iskorgen kan du enkelt plocka ut isen. Med en lättanvänd kontrollpanel blir isproduktionen en barnlek, och indikatorlamporna ger dig full koll på maskinens status.
Effektiva 100 watt gör att maskinen arbetar snabbt och energieffektivt, medan halkfria gummifötter säkerställer att den står stadigt under drift. Maskinens kompakta storlek och portabilitet gör den också till en idealisk följeslagare på resor, till sommarstugan eller andra platser där frysmöjligheter saknas. Allt du behöver är vatten och el för att snabbt kunna njuta av iskalla drycker, var du än befinner dig.
Med Emerio ismaskin 1,8 liter får du en pålitlig och lättskött produkt som levererar is med minimal ansträngning och maximal njutning.

Läs mer om Emerio Ismaskin 1,8 liter

Emerio Ismaskin 1,8 liter

Isbitsmaskin

Hitta Emerio Ismaskin 1,8 liter även hos:






Rulla till toppen