Culimat – Mathias Dahlgren edition Gastrobleck + galler 31,5×24,5×2,5 cm rostfritt stål

Culimat – Mathias Dahlgren edition Gastrobleck + galler 31,5×24,5×2,5 cm rostfritt stål

Det här gastroblecket med galler är en del av Culimat Mattias Dahlgren Edition, en serie som är framtagen av Culimat i nära samarbete med den legendariske kocken och krögaren själv. Culimat står för materialkunskap och utveckling, medan Mathias står för erfarenhet och kunskap vad gäller prestanda, utformning och användning. Resultatet? Högkvalitativa produkter som hjälper dig att utveckla din matlagning och lyckas i köket.
Blecket är tillverkat av rostfritt stål och finns i två storlekar. I förpackningen medföljer även ett rutgaller, vilket är perfekt att låta råvaran vila på före eller efter tillagning. Gallret kan med fördel även användas under själva tillagningen för att lyfta råvaran från blecket. Du kan då använda blecket för att fånga upp steksaft, som sedan till exempel kan vispas ner i en sås. Blecket är ugnssäkert och tål maskindisk.
”På mina restauranger använder jag och mina kollegor hela tiden rostfria gastrobleck/stekbleck med fint galler. I ugnen för att värmen fördelas jämnt runt råvaran jag lagar oavsett om det handlar om kött, fisk, skaldjur eller grönsaker. Utanför ugnen i köket för avrinning och avsvalning av de råvaror som lagats. Fördelen med finmaskigt galler är att det fungerar utmärkt även när man arbetar med mindre råvaror. Tex om man vill elda på och hastigt bränna av färsk sparris eller små råa räkor med gasolbrännaren. En stryktålig produkt som tål både hög värme och att köras i diskmaskinen. Lycka till i köket!”– Mathias Dahlgren

Läs mer om Culimat – Mathias Dahlgren edition Gastrobleck + galler 31,5×24,5×2,5 cm rostfritt stål

Culimat – Mathias Dahlgren edition Gastrobleck + galler 31,5×24,5×2,5 cm rostfritt stål

Långpanna

Hitta Culimat – Mathias Dahlgren edition Gastrobleck + galler 31,5×24,5×2,5 cm rostfritt stål även hos:






Rulla till toppen