Villeroy & Boch Winter kakburkset

Villeroy & Boch Winter kakburkset

Skapa en mysig och nostalgisk julstämning med detta eleganta kakburkset från Villeroy & Boch’s Winter Collage Accessories-kollektion. Setet innehåller tre vackert dekorerade metallburkar i julens klassiska färger, perfekta för att förvara kakor, småkakor och andra godsaker under hela julperioden. Varje burk är dekorerad med detaljrika motiv som genast för tankarna till traditionella julfiranden. Den största burken mäter 19,7 x 9,4 cm, vilket ger gott om utrymme för att förvara större mängder julkakor och andra godsaker.
Burkarna är både dekorativa och funktionella, och kan enkelt staplas inuti varandra för att spara plats när de inte används. Tillverkade av robust metall är de utformade för att hålla kakorna fräscha under längre tid. För att bevara burkarnas vackra yttre rekommenderas rengöring med en fuktig trasa, eftersom de inte är diskmaskin- eller mikrovågsugnsäkra.
Detta set är mer än bara en praktisk förvaringslösning – det är en dekorativ detalj som förgyller ditt hem och din juldukning. Oavsett om du använder dem för förvaring eller som en del av din juldekoration kommer dessa burkar att tillföra både charm och funktion till ditt hem.
Villeroy & Boch’s Winter Collage Accessories-kollektion är känd för sin högkvalitativa design och sitt fokus på att skapa en festlig atmosfär. Detta kakburkset är en perfekt presentidé eller ett stämningsfullt tillskott till din egen julinredning.

Läs mer om Villeroy & Boch Winter kakburkset

Villeroy & Boch Winter kakburkset

Kakburk

Hitta Villeroy & Boch Winter kakburkset även hos:






Rulla till toppen