Orrefors More glas 12 delar

Orrefors More glas 12 delar

Med de eleganta glasen från Orrefors More-serien får du stil och funktionalitet i en och samma produkt. Detta praktiska set med 12 delar består av fyra champagneglas, fyra vinglas och fyra tumblerglas – en idealisk samling glas för alla tillfällen.
Champagneglasen på 18 cl är perfekta för alla typer av mousserande viner. Deras slanka form i kombination med bubbelpunkten i botten hjälper till att bevara bubblorna och framhäver dryckens friska smak och arom. De tulpanformade vinglasen på 44 cl är designade för att fånga och utveckla vinets bouquet, oavsett om du serverar rödvin, vitt vin eller rosé. Tumblerglasen, även de på 44 cl, är mångsidiga och kan användas till allt från vatten och öl till alkoholfria drinkar och vin, och deras form gör dem lämpliga för både vardag och fest.
More-serien från Orrefors är designad av Erika Lagerbielke och kännetecknas av sin tidlösa elegans och funktionella skönhet. Glasen är tillverkade i kristallglas och kan diskas i diskmaskin, vilket gör dem både praktiska och stilfulla för varje tillfälle.
Med More set med glas från Orrefors får du inte bara ett funktionellt set, utan även en sofistikerad designupplevelse som kommer att ge din dukning en touch av lyx.
Paketet innehåller:4 x More champagneglas 18 cl – diameter 6,8 cm, höjd 21,5 cm4 x More vinglas 44 cl – diameter 8,4 cm, höjd 21,5 cm4 x More tumblerglas 44 cl – diameter 8,4 cm, höjd 11,7 cm

Läs mer om Orrefors More glas 12 delar

Orrefors More glas 12 delar

Glas

Hitta Orrefors More glas 12 delar även hos:






Rulla till toppen