GreenPan Padova grytset 6 delar ljusblå

GreenPan Padova grytset 6 delar ljusblå

Greenpans Padova Grytset i 6 delar kombinerar prestanda i världsklass med minimalistisk elegans, inspirerad av den norditalienska himlen. Detta set är designat för att behålla sin skönhet och funktionalitet över tid. Grytorna är tillverkade av hårdanodiserad aluminium, vilket ger extra styrka och reptålighet, samtidigt som det säkerställer en jämn värmefördelning för enhetlig matlagning.
Med Padova Grytset från Greenpan får du en keramisk non-stick-beläggning, förstärkt med diamanter för ökad hållbarhet och värmekänslighet. Beläggningen gör det enkelt att laga mat utan att behöva oroa dig för att något fastnar, och rengöringen blir enkel – både i diskmaskin och vid vanlig handdisk.
Grytsetet tål ugnsvärme upp till 200°C och fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion, vilket gör det mångsidigt för både matlagning på spisen och i ugnen. Setet finns i tre vackra färger – ljusblå, gul och mint – som ger en elegant touch till ditt kök. Med stekpannor och grytor i storlekar från 18 cm till 28 cm har du det perfekta setet för alla dina matlagningsbehov.
Om du letar efter ett mångsidigt grytset med hållbar kvalitet och en vacker, tidlös design är Greenpan Padova Grytset i 6 delar det perfekta valet för dig!
Setet innehåller:

Kastrull 18 cm
Gryta 24 cm
Soppgryta 24 cm
Stekpanna 20 cm
Stekpanna 24 cm
Stekpanna 28 cm

Läs mer om GreenPan Padova grytset 6 delar ljusblå

GreenPan Padova grytset 6 delar ljusblå

Grytset

Hitta GreenPan Padova grytset 6 delar ljusblå även hos:






Rulla till toppen