Satake Kolstål stekpanna 24 cm

Satake Kolstål stekpanna 24 cm

Ge din matlagning ett lyft med Satakes kolstålsstekpanna, en premiumprodukt som kombinerar tradition och funktion i modern tappning. Finns i två storlekar, 24 cm och 28 cm, för att passa alla typer av maträtter – från snabba frukostar till ambitiösa middagar.
Denna panna är tillverkad av 3 mm tjockt kolstål, ett material känt för sin förmåga att snabbt uppnå höga temperaturer och fördela värmen jämnt över hela ytan. Detta ger en krispig stekyta och perfekt brynt resultat, oavsett om du tillagar kött, fisk eller grönsaker. Pannan är förinbränd med vegetabilisk olja och redo att användas direkt efter en enkel sköljning. Med tiden utvecklar pannan en naturlig non-stick-beläggning som förbättras ju mer du använder den, vilket gör den till ett oumbärligt redskap i köket.
Den klarar temperaturer upp till 250°C, vilket gör den idealisk för allt från stekning till ugnsanvändning. Handtaget är robust och ergonomiskt utformat för ett stadigt grepp, men kom ihåg att det blir varmt under användning – använd alltid en grytvante.
Välj 24 cm om du vill ha en smidig panna för mindre portioner eller 28 cm för mer generösa rätter och när du vill ha extra tillagningsyta.
Skötselråd: För att bevara pannans fantastiska egenskaper, undvik diskmaskin och låt den inte stå i vatten. Med rätt omvårdnad kommer den hålla i många år framöver.

Läs mer om Satake Kolstål stekpanna 24 cm

Satake Kolstål stekpanna 24 cm

Stekpanna

Hitta Satake Kolstål stekpanna 24 cm även hos:






Rulla till toppen