Hestan Copperbond gryta med lock 20 cm

Hestan Copperbond gryta med lock 20 cm

Hestan Copperbond är en tålig och elegant gryta med lock som passar perfekt för alla uppgifter i köket, bra såväl för att koka gröt som för att göra sås och mycket mer. Grytan är tillverkad av fem lager 18/10 rostfritt stål med en kärna av 100% koppar, vilket ger utmärkt temperaturkontroll samt en snabb och jämn uppvärmning. Locket i rostfritt stål sluter tätt runt kanten, vilket håller kvar värmen och ser till att alla smakerna stannar kvar i maten.
Copperbond gryta passar alla värmekällor inklusive induktionshäll och är ugnssäker upp till 315°C, vilket ger dig stor flexibilitet i din matlagning. Det ergonomiska handtaget är utformat för maximal komfort samt är fäst med Flush Rivets, vilket gör pannan enkel att rengöra och förvara.
Grytan är tillverkad för hand i Italien, i en design som kombinerar funktionalitet med elegans. Den moderna ytan av koppar och rostfritt stål ger ett elegant utseende, medan den högkvalitativa konstruktionen ger både hållbarhet och effektivitet i köket. Du har livstidsgaranti på din gryta, något som vittnar om dess höga kvalitet.
Grytan finns i följande storlekar:

Diameter 18 centimeter, volym 1,9 liter.
Diameter 20 centimeter, volym 2,8 liter.

Läs mer om Hestan Copperbond gryta med lock 20 cm

Hestan Copperbond gryta med lock 20 cm

Gryta

Hitta Hestan Copperbond gryta med lock 20 cm även hos:






Rulla till toppen