Westmark Blandskål 2,5 liter blå/vit

Westmark Blandskål 2,5 liter blå/vit

Westmark Blandskål 2,5 liter – Rymlig, mångsidig och stilren
Westmark blandskål är det ultimata redskapet för både bakning och matlagning, utformad för att göra arbetet i köket enklare och effektivare. Med en kapacitet på 2,5 liter ger denna blandskål tillräckligt med utrymme för större satser av ingredienser, vilket gör den idealisk för allt från degar till sallader. Dessutom gör det tvådelade locket att du kan använda den både som stänkskydd under mixning och som förvaringslock för att hålla dina ingredienser fräscha.
För extra precision är skålen utrustad med en smart hällpip som möjliggör spillfri överföring, oavsett om du häller smet eller vätskor. Den halkfria botten håller skålen säkert på plats på köksbänken, även när du rör om kraftigt. Det ergonomiska handtaget gör den bekväm att greppa och hantera, även när skålen är fylld.
Tillverkad av BPA-fri plast är den både hållbar och säker för dagligt bruk. Dessutom är den enkel att rengöra tack vare sin diskmaskinsäkerhet, vilket gör den till ett tidssparande redskap i köket. För att passa olika stilar och preferenser finns blandskålen tillgänglig i tre eleganta färgkombinationer: blå/vit, mint/vit och rosa/vit.

Läs mer om Westmark Blandskål 2,5 liter blå/vit

Westmark Blandskål 2,5 liter blå/vit

Bakskål

Hitta Westmark Blandskål 2,5 liter blå/vit även hos:






Rulla till toppen