Emile Henry Mixskål (M) 3,5 liter röd

Emile Henry Mixskål (M) 3,5 liter röd

Emile Henrys mixskål (M) 3,5 liter är en praktisk och elegant skål för matlagning och bakning, tillverkad i Frankrike med gedigen hantverkstradition. Skålen är tillverkad av deras unika HR-keramik, som är tålig och hållbar. Den klarar temperaturer från -20°C till 270°C, vilket gör den lämplig för allt från att vispa smet till att grädda i ugnen. Skålen är både mikrovågsugnssäker och tål frys, samt kan diskas i maskin, vilket gör den mycket enkel att underhålla.
Med en generös kapacitet på 3,5 liter är den idealisk för att hantera större portioner, och den ergonomiska designen med handtag och hällpip gör det lätt att hälla utan spill. Emile Henrys keramik är dessutom fri från bly, kadmium och nickel, vilket gör produkten säker för daglig användning.
Skålen kommer i flera stilfulla färger vilket gör den till en vacker del av både köksarbetet och serveringen. Dessutom erbjuder Emile Henry en 10-årig garanti, vilket gör att du kan känna dig trygg med att investera i en produkt som är byggd för att hålla länge.
Denna mixskål kombinerar både funktion och estetik, och passar utmärkt för alla som uppskattar högkvalitativa köksredskap med tidlös design.

Läs mer om Emile Henry Mixskål (M) 3,5 liter röd

Emile Henry Mixskål (M) 3,5 liter röd

Mixerkanna

Hitta Emile Henry Mixskål (M) 3,5 liter röd även hos:






Rulla till toppen