Scanpan Impact Stekpanneset 20 + 28 cm

Scanpan Impact Stekpanneset 20 + 28 cm

Detta stekpanneset från Scanpans populära Impact-serie ger dig två mångsidiga pannor i storlekarna 20 cm och 28 cm, idealiska för daglig matlagning. Tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål är båda pannorna designade för att leverera en jämn värmefördelning, vilket säkerställer perfekt stekning varje gång. Med en robust, 6,4 mm tjock botten som snabbt absorberar och sprider värmen, får du en optimal stekning oavsett vilken typ av mat du tillagar.
Scanpan Impact är känd för sin eleganta och tidlösa design som passar i alla kök. Pannorna har inre mätskala och hällpipar som gör matlagningen enklare och renare. Det ergonomiska handtaget förblir svalt under matlagningen och ger ett bra grepp även vid hög värme.
Båda stekpannorna kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, och tål ugnstemperaturer upp till 260°C. Den solida konstruktionen gör dem perfekta för daglig användning och de är enkla att rengöra, både för hand och i diskmaskin. Detta set ger dig den perfekta kombinationen av en mindre panna för snabba uppgifter och en större panna för större rätter – allt i den välkända Scanpan-kvaliteten.

Läs mer om Scanpan Impact Stekpanneset 20 + 28 cm

Scanpan Impact Stekpanneset 20 + 28 cm

Stekpanna

Hitta Scanpan Impact Stekpanneset 20 + 28 cm även hos:






Rulla till toppen