Broste Copenhagen Nordic Marsh skål 22,5 cm

Broste Copenhagen Nordic Marsh skål 22,5 cm

Broste Nordic Marsh skål är en del av Broste Copenhagens populära Nordic Marsh-serie och är utformad för att ge din dukning en känsla av skandinavisk enkelhet och rustik elegans. Skålen är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en reaktiv glasyr som skapar subtila färgskiftningar och unika variationer i varje exemplar. Den dämpade gröna nyansen, inspirerad av den nordiska naturens rogivande färger, tillför ett harmoniskt och stilrent inslag till bordet.
Med flera storleksalternativ är skålen mångsidig och passar för allt från snacks till större måltider som sallader eller pasta. Dess eleganta men minimalistiska design gör den perfekt för både vardagsbruk och festliga tillfällen. Skålen är också både mikrovågs- och diskmaskinsäker, vilket gör den lika praktisk som estetiskt tilltalande.
Broste Nordic Marsh skål kombinerar funktionalitet med tidlös design och är ett utmärkt komplement till din servis, särskilt när den matchas med andra delar från Nordic Marsh-kollektionen. Varje skål är ett unikt konstverk, perfekt för att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär

Läs mer om Broste Copenhagen Nordic Marsh skål 22,5 cm

Broste Copenhagen Nordic Marsh skål 22,5 cm

Skål

Hitta Broste Copenhagen Nordic Marsh skål 22,5 cm även hos:






Rulla till toppen