Villeroy & Boch Toy’s Delight tallrik 22 cm röd

Villeroy & Boch Toy’s Delight tallrik 22 cm röd

Skapa oförglömliga julstunder med denna charmiga tallrik från Villeroy & Boch’s Toy’s Delight-kollektion. Med en diameter på 22 cm är den idealisk för att servera mindre rätter som frukostar, förrätter eller desserter under högtiderna. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt premium-porslin som både är slitstarkt och elegant, vilket gör den perfekt för daglig användning och festliga tillfällen.
Den dekorativa designen är prydd med festliga julmotiv i rött, grönt och vitt, vilket för tankarna till traditionella julfiranden. Dessa detaljer skapar en varm och inbjudande stämning vid varje måltid. Tallriken kan enkelt kombineras med andra delar från Toy’s Delight-kollektionen för en harmonisk och enhetlig juldukning som verkligen förhöjer högtidskänslan.
Denna tallrik är också mikrovågssäker, vilket gör den praktisk för uppvärmning av rätter. För att bevara de vackra dekorationerna och motivens färgstyrka rekommenderas dock handdisk. Dess tidlösa design gör den till ett utmärkt val för både julens måltider och som en uppskattad gåva till nära och kära.

Läs mer om Villeroy & Boch Toy’s Delight tallrik 22 cm röd

Villeroy & Boch Toy’s Delight tallrik 22 cm röd

Platta

Hitta Villeroy & Boch Toy’s Delight tallrik 22 cm röd även hos:






Rulla till toppen