Broste Copenhagen Nordic Marsh tallrik

Broste Copenhagen Nordic Marsh tallrik

Broste Nordic Marsh tallrik är en del av den vackra Nordic Marsh-serien från Broste Copenhagen, inspirerad av de mjuka och naturliga nyanserna i nordiska landskap. Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt stengods, vilket ger en hållbar och robust känsla. Dess reaktiva glasyr skapar subtila variationer i färg och textur, vilket gör varje tallrik unik och tillför en handgjord känsla till varje måltid.
Den lugna, dammiga gröna färgen är perfekt för att skapa en harmonisk och inbjudande dukning, oavsett om det gäller vardagsmiddagar eller festligare tillställningar. 
Tallriken är både mikrovågs- och diskmaskinsäker, vilket gör den praktisk för daglig användning utan att kompromissa på estetik eller hållbarhet. Kombinera den gärna med andra delar ur Nordic Marsh-serien för att skapa en enhetlig och sofistikerad bordsdukning.
Med Broste Nordic Marsh tallrik får du en kombination av modern skandinavisk design och tidlös elegans som förhöjer varje måltid och bjuder in till både avkoppling och njutning.

Läs mer om Broste Copenhagen Nordic Marsh tallrik

Broste Copenhagen Nordic Marsh tallrik

Palett

Hitta Broste Copenhagen Nordic Marsh tallrik även hos:






Rulla till toppen