Lenovo 15,6″ – LOQ 15IAX9 I5-12450HX / 24GB / 512GB / RTX4050

Lenovo 15,6″ – LOQ 15IAX9 I5-12450HX / 24GB / 512GB / RTX4050

Laptop Lenovo 15,6" – LOQ 15IAX9 I5-12450HX/24GB/512GB/RTX4050

Letar du efter en laptop som klarar av både krävande spel och intensivt arbete? Lenovo LOQ 15,6" har toppmodern teknik som gör den till en utmärkt följeslagare för alla dina behov. Den kombinerar kraft, prestanda och stil i en elegant Luna Grey-finish.

Kraftfull prestanda med Intel
Ta steget mot revolutionerande hybridprestanda med 12:e generationens Intel Core i5-12450HX-processor. De kombinerar banbrytande prestandakärnor och effektivitetskärnor, vilket möjliggör sömlös streaming, redigering, spel och inspelning. Processorn levererar prestanda där du behöver den som mest. Intel Thread Director håller ditt spelande fritt från avbrott eller strypning, medan Intel Turbo Boost Technology ökar dina bildfrekvenser under toppbelastning. Det betyder att bakgrundsuppgifter inte bromsar ner dig, och Intel WiFi 6 ger dig en fördröjningsfri VIP-fil för internettrafik.

Mer än snabb
NVIDIA GeForce RTX4050 för bärbara datorer driver många av världens bärbara datorer för spelare och kreatörer. De är byggda för AI-eran och levererar ett enormt prestandalyft med AI-driven DLSS 3 och möjliggör livfulla virtuella världar med fullständig strålspårning. Dessutom optimerar Max-Q-paketet av tekniker systemets prestanda, strömförbrukning, batteritid och ljudnivå för maximal effektivitet.

Njut av 3 månader Xbox Game Pass Ultimate på Lenovo LOQ
Spela Forza Horizon 5, Battlefield V och hundratals andra PC-spel på Lenovo LOQ 15IAX9 med 3 månader Game Pass, inklusive EA Play. Njut av ikoniska spelserier som Halo och många fler. Dessutom får du gratisförmåner, inklusive spelinnehåll, förbrukningsvaror och mer, samt medlemsrabatter på upp till 20 % på utvalda spel i Game Pass-biblioteket och upp till 10 % på relaterade speltillägg. Med spel som läggs till hela tiden finns det alltid något nytt att spela.
Obs! Game Pass Ultimate: Prenumerationen fortsätter automatiskt till ordinarie månadspris om den inte sägs upp. Se xbox.com/subscriptionterms för villkor.

Spela på toppnivå
Inom spel-datorer är kylning en avgörande faktor. Det är därför Lenovo LOQ aldrig kompromissar. Lenovo introducerar deras revolutionerande hyper chamber-kylningsdesign, där dubbla fläktar som snurrar i motsatta riktningar trycker upp kammaren i mitten av datorn, vilket håller chippet och tangentbordet svalare samtidigt som det ger dig extra kraft. Jämfört med föregående generationens LOQ minskar detta yttemperaturen med upp till 2 ℃ och ljudnivån med upp till 2 dB för spelare som kräver det bästa. Oavsett om du befinner dig mitt i en episk spelsession eller njuter av lugnet på biblioteket, låter Lenovo LOQ 15IAX9 dig spela de mest krävande spelen utan problem.

Enkel spelkontroll
Förenkla din spel- och studieupplevelse med Lenovo AI Engine+, som drivs av LA1 AI-chippet. Aktivera Balanserat läge i Lenovo Vantage och låt AI-intelligensen ta över, den anpassar inställningarna på direkten. Säg adjö till krångliga manuella justeringar när du växlar mellan CPU-intensiva skolarbeten och GPU-krävande spel. Med Lenovo LOQ 15IAX9 får du enkelt njuta av toppprestanda tack vare dess AI-funktioner.

Smalare, snyggare, starkare
Med sin Luna Grey-finish har Lenovo LOQ 15IAX9 en enkel design för en minimalistisk estetik. Den är nu 4 % tunnare än föregående generation, vilket ger förbättrad bärbarhet för användning på resande fot. Den intuitiva strömknappens lampindikator visar fläktlägen medan en 720p-kamera med sekretesskydd skyddar din integritet. Med strategiskt placerade portar och hållbarhet som uppfyller MIL-STD-810H-standarder är den perfekt för spel, skolarbete eller streaming oavsett var livet tar dig.

Spel med levande detaljer
Fördjupa dig i en värld av detaljerade bilder på den 15,6 tum stora skärmen med 16:9-bildförhållande och smala ramar på tre sidor. Njut av fantastisk FHD-upplösning, hög 144 Hz uppdateringsfrekvens och hög ljusstyrka för enastående skärpa. Dessutom ger 100 % sRGB-täckning förbättrade färger, medan NVIDIA G-SYNC eliminerar screen tearing och hackande bilder. Advanced Optimus växlar dessutom mellan integrerat och dedikerat grafikkort för att optimera prestanda, minska fördröjning och förlänga batteritiden, vilket ger en oöverträffad spelupplevelse.

Fängslande 3D-ljud
Upplev spel på en helt ny nivå med Nahimic Audio från SteelSeries på Lenovo LOQ 15IAX9 gaminglaptop. Det är speciellt framtaget för spelare och levererar omslutande 3D-ljud som förstärker din spelupplevelse. Kommunicera med dina lagkamrater i kristallklart ljud eller mixa och dela ljudströmmar som ett proffs. Nahimic förbättrar inte bara ditt spelande det drar dig in i det.

Utnyttja fördelarna med Lenovo Vantage
Lenovo Vantage låter dig optimera inställningar för att lyfta din spelupplevelse. Du kan justera, anpassa och maximera din Lenovo LOQ 15IAX9-laptops kapacitet med en allt-i-ett-verktygssats. Med Lenovos instrumentpanel för prestanda i realtid, funktioner för överklockning och anpassat läge med fläktkontroll hindrar inget dig från att lyckas.

Läs mer om Lenovo 15,6″ – LOQ 15IAX9 I5-12450HX / 24GB / 512GB / RTX4050

Lenovo 15,6″ – LOQ 15IAX9 I5-12450HX / 24GB / 512GB / RTX4050

Laptops

Hitta Lenovo 15,6″ – LOQ 15IAX9 I5-12450HX / 24GB / 512GB / RTX4050 även hos:






Rulla till toppen