Electrolux Excellence XO82PBK

Electrolux Excellence XO82PBK

Inbyggnadsugn XO82PBK Electrolux Excellence

Upptäck perfektion i varje måltid med Electrolux Excellence XO82PBK inbyggnadsugnen som kombinerar ångbakning, smarta funktioner och självrengöring.

Perfekt bakning med SteamBake
Electrolux Excellence XO82PBK har SteamBake-funktion, som tillför ånga under bakningen för att ge dina bröd och bakverk en perfekt krispig yta och en saftig insida. Oavsett om du bakar bröd, pizza eller gräddar pajer ger den här funktionen en proffsig finish hemma.

Mångsidiga tillagningsfunktioner för all din matlagning
Electrolux Excellence XO82PBK har ett brett utbud av tillagningsfunktioner, inklusive varmluft, över-/undervärme, grill och SteamBake för perfekt bakning. Dessutom finns speciallägen för pizza, fryst mat och varmluftsgrillning, vilket gör det enkelt att anpassa ugnen till alla dina matlagningsbehov.

Enkel rengöring med pyrolys
Med pyrolytisk rengöring blir underhållet av din ugn enkelt och smidigt. Ugnen hettas upp till en extrem temperatur som förvandlar matrester till aska, som du enkelt torkar bort. På så sätt håller du ugnen ren och fräsch utan att behöva använda kemikalier eller skrubba.

Rymlig och effektiv
Med en ugnsvolym på 71 liter kan du enkelt laga stora måltider eller flera rätter samtidigt. Den rymliga ugnen är idealisk för familjemiddagar eller när du har gäster.

Smart anslutning för enklare vardag
Electrolux Excellence XO82PBK har trådlös anslutning, vilket gör det möjligt att fjärrstyra ugnen via din smartphone eller surfplatta. Med appen kan du justera inställningar, starta eller stänga av ugnen och till och med övervaka tillagningsprocessen när du inte är hemma.

Säkerhet i fokus för trygg användning
Electrolux Excellence XO82PBK är designad med säkerhet i fokus. Den har ett mekaniskt lucklås och knapplås för att förhindra oavsiktlig användning, vilket gör den trygg att använda även i hushåll med barn. Automatisk avstängning och en inbyggd kylfläkt ser till att ugnen stängs av vid behov och att ytorna hålls svala under och efter tillagning.

Användning med EXPlore gränssnitt
Det moderna EXPlore användargränssnittet med touchkontroller gör det enkelt att navigera mellan ugnens olika funktioner. Du får snabb åtkomst till alla inställningar, och med funktioner som knapplås och tidsfördröjd start kan du anpassa din matlagning exakt som du vill.

Praktiska tillbehör
Electrolux Excellence XO82PBK levereras med ett urval av tillbehör som underlättar din matlagning. Gallret är perfekt för kakformar, ugnsformar och stekta rätter, medan bakplåten passar utmärkt för bakverk, stora stekar och frusna rätter. Grill-/stekpannan kan användas både för stekning och som uppsamlingsfat. Matlagningstermometern hjälper dig att övervaka och styra tillagningen för perfekt resultat varje gång.

Läs mer om Electrolux Excellence XO82PBK

Electrolux Excellence XO82PBK

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux Excellence XO82PBK även hos:






Rulla till toppen