Electrolux Excellence XO92PCK

Electrolux Excellence XO92PCK

Inbyggnadsugn XO92PCK Electrolux Excellence

Inbyggnadsugn XO92PCK från Electrolux Excellence är en svart, stilren ugn som kombinerar funktioner som SteamCrisp och pyrolytisk rengöring. Med A+ energiklass och en stor kapacitet på 72 liter är den både effektiv och energisnål.

Mångsidig matlagning med SteamCrisp
Ugnen har SteamCrisp-teknik som kombinerar ånga och varmluft för att ge perfekt krispiga ytor och saftiga insidor. Denna funktion är perfekt för bakning av bröd, tillagning av kött och grönsaker, samt för att värma upp mat utan att torka ut den.

Självrengöring med pyrolytisk teknik
Glöm allt vad skrubbning heter. Med den pyrolytiska rengöringsfunktionen bränner ugnen bort matrester och fett till aska som enkelt kan torkas bort. Detta sparar tid och ansträngning, samtidigt som ugnen hålls i toppskick.

Användarvänlig med EXCite-gränssnitt och Active Touch
Få enkel och tydlig kontroll med EXCite användargränssnitt och Active Touch. Du kan snabbt justera temperaturer, program och inställningar med ett lätt tryck, vilket gör matlagningen smidigare och mer exakt.

Matlagningstermometer för perfekta resultat
Den integrerade matlagningstermometern säkerställer att dina rätter tillagas till perfektion. Du kan enkelt övervaka matens innertemperatur och få en uppskattning av när rätten är klar, vilket ger dig mer kontroll och färre gissningar.

Avancerad säkerhet för trygg matlagning
Ugnen är utformad med högsta säkerhet i åtanke, vilket inkluderar ett barnlås och funktionslås som skyddar mot oavsiktlig användning, särskilt viktigt för hushåll med barn. Ugnen är också utrustad med en kylfläkt som automatiskt aktiveras för att hålla ytorna svala, även efter avslutad matlagning, vilket minskar risken för brännskador. Under den pyrolytiska rengöringscykeln låses ugnsluckan för att förhindra olyckor. Dessutom har ugnen en automatisk avstängningsfunktion som förhindrar överhettning och potentiella brandrisker genom att stänga av ugnen om den lämnas påslagen utan tillsyn. Dessa avancerade säkerhetsfunktioner gör XO92PCK till ett tryggt och pålitligt val.

Praktiska tillbehör för smidig matlagning
Tillbehören till inbyggnadsugnen XO92PCK inkluderar ett galler, som är perfekt för kakformar, ugnsformar, stekta rätter och kokkärl. Bakplåten passar för mjuka kakor, bröd, stora stekar, frusna rätter och för att fånga upp spill av vätska, såsom fett vid stekning. Grill- och stekpannan kan användas för bakning, stekning eller som ett uppsamlingsfat. Teleskopskenorna gör det enkelt att sätta in och ta bort plåtar och galler, vilket förbättrar användarvänligheten.

Läs mer om Electrolux Excellence XO92PCK

Electrolux Excellence XO92PCK

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux Excellence XO92PCK även hos:






Rulla till toppen