Panasonic 40 – TV-40S55AEZ

Panasonic 40 – TV-40S55AEZ

Panasonic 40 – TV-40S55AEZ

Full HD Fire TV erbjuder fantastisk bild och mycket underhållning
TV-40S55-serien av Full HD LED TV med inbyggd Fire TV ger en revolution inom hemunderhållning. Djupdyk i livfulla färger, uppslukande DTS Virtual X-ljud och sömlöst spel med låg inmatningsfördröjning. S55 Full HD Fire TV väcker ditt innehåll till liv tack vare HD Colour Engine som levererar naturliga färger och uppslukande bilder. Med Alexa röststyrning och personligt anpassade innehållsförslag tas din tittarupplevelse till nya höjder. Välkommen till framtidens underhållning.

Fantastisk bildprestanda med HD Colour Engine
HD Colour Engine är ett särskilt bildchip som gör att din TV-skärm levererar en naturlig färgåtergivning. Hisnande innehåll för TV-program, filmer och spel väcks till liv för dig att njuta av.

Bild med hög kontrast
Upplev livfull bild med High Dynamic Range (HDR)-teknik. Svarta färger är djupare och vita ljusare för att skapa mer dynamiska bilder, medan en utökad färgpalett ger liv åt innehållet. Förhöj din tittarupplevelse med S55-seriens högkontrastbild.

Hitta rätt på en gång
Fire TV placerar dina favoritappar först och i mitten på startskärmen. Det gör att du snabbt kan hitta till dina program, filmer och live-TV utan att behöva bläddra. TV-designen varierar beroende på region och år.

Titta på TV på ditt eget sätt
Skapa upp till sex användarprofiler med unika bevakningslistor och personliga rekommendationer baserat på de program och filmer du älskar. Alla som tittar kommer att känna sig som en huvudperson.

Säg bara till. Alexa kommer spela upp det.
Använd Alexa på Voice Remote för att hitta dina favoritprogram och filmer utan problem och utan att behöva bläddra fram och tillbaka. Starta appar, byt kanal och styr andra funktioner i ditt smarta hem.

En lysande TV-upplevelse
Fire TV är din smarta hemmahubb. Parkoppla med andra smarta enheter i hemmet och du får tillgång till livekameraflöden, Airplay, ljusstyrning, termostat med mera allt via din TV.

Media Player
Med USB Media Player bestämmer du själv vad TV:n ska visa. Anslut helt enkelt en USB-enhet till uttaget och få tillgång till det personliga innehåll du lagrat på USB-minnet: musik, videor eller foton. Denna funktion gör att TV:n verkligen kommer till användning i barnens rum.

Spelläge för låg fördröjning och snabb reaktion
Använd dedikerat spelläge för att höja nivån på ditt spel. Låg inmatningsfördröjning säkerställer en smidig spelupplevelse även när handlingen blir intensiv. Välj spelläge för att dyka in i dina favoritspel och njut till fullo av upplevelsen av att spela videospel.

Läs mer om Panasonic 40 – TV-40S55AEZ

Panasonic 40 – TV-40S55AEZ

TV-apparater

Hitta Panasonic 40 – TV-40S55AEZ även hos:






Rulla till toppen