Electrolux Excellence XNE7202CX

Electrolux Excellence XNE7202CX

Kyl/frys XNE7202CX Electrolux Excellence

Kyl/frys-kombin XNE7202CX från Electrolux Excellence kombinerar modern teknik med elegant design för att leverera bästa möjliga förvaring av dina matvaror. Med funktioner som GreenZone+, Extra Cool, Extra Freeze och ett energieffektivt ECO-läge säkerställer denna kyl/frys att dina råvaror håller sig fräscha längre.

Bevara färskheten med GreenZone+
GreenZone+-lådan är speciellt utformad för att skydda dina frukter och grönsaker genom att skapa en idealisk miljö med optimal fuktighetsnivå. Fuktmembranet i lådan förhindrar överdriven kondens, vilket hjälper till att hålla dina råvaror fräscha längre och minskar matsvinn.

Effektiv kylning och infrysning med Extra Cool och Extra Freeze
När du kommer hem med stora mängder mat kan du aktivera Extra Cool-funktionen för att snabbt kyla ner varorna och skydda de redan förvarade produkterna från uppvärmning. Extra Freeze-funktionen är perfekt för snabb infrysning av färsk mat, vilket bevarar både smak och näringsvärde. Båda funktionerna stängs av automatiskt efter den angivna tiden, vilket ger dig bekvämlighet utan att behöva övervaka processen.

Energieffektivitet med ECO-läge
Med ECO-funktionen kan du sänka energiförbrukningen till ett minimum samtidigt som du håller en optimal temperatur för alla dina matvaror. Detta gör XNE7202CX både miljövänlig och kostnadseffektiv, perfekt för det medvetna hushållet.

Smart och flexibel design
Denna kyl/frys är utrustad med flyttbara hyllor och dörrfack som kan anpassas efter dina behov, vilket gör det enkelt att organisera utrymmet för matförpackningar i olika storlekar. Dessutom erbjuder den extra förvaringsmöjligheter med ExtraChill-lådan, som håller känsliga livsmedel svala och bevarar deras kvalitet.

Multiflow och CleanAir+ för fräsch och jämn kylning
Med Multiflow-systemet säkerställs en jämn temperaturfördelning i hela kylskåpet, medan CleanAir+ filtret håller luften fräsch och fri från oönskade lukter. Detta bidrar till en längre hållbarhet och bättre smak för alla dina matvaror.

Säker och bekväm matförvaring
Kyl/frysens larm för öppen dörr och hög temperatur skyddar dina matvaror genom att varna dig om något går fel. Fryslådorna är designade för enkel åtkomst och snabb infrysning, och kan vid behov tas bort för att maximera utrymmet vid infrysning av större mängder mat.

Läs mer om Electrolux Excellence XNE7202CX

Electrolux Excellence XNE7202CX

Kyl & frys-kombi

Hitta Electrolux Excellence XNE7202CX även hos:






Rulla till toppen