Electrolux Excellence XE85441V

Electrolux Excellence XE85441V

Integrerad diskmaskin XE85441V Electrolux Excellence

Integrerad diskmaskin XE85441V från Electrolux Excellence kombinerar innovativa funktioner som SprayZone och AUTO Sense för att leverera enastående diskresultat. Med energiklass B och en ljudnivå på endast 42 dBa, är denna diskmaskin både effektiv och tyst.

Integrerad design för enhetlig köksinredning
Diskmaskinen är designad för att kläs med en kökslucka på framsidan för att smälta in med resten av ditt kök. Snickeriluckan gör att diskmaskinen passar in sömlöst i köksinredningen. Genom att välja en lucka som matchar dina övriga skåp, kan du skapa ett enhetligt och stilrent kök där diskmaskinen blir en diskret del av helheten. Snickeriluckan ombesörjer du själv.

Effektiv och miljövänlig diskning
Med energiklass B och ECO-programmet är XE85441V både kraftfull och energisnål. Det ger den mest effektiva vatten- och energiförbrukningen för normalt smutsad disk, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som värnar om både miljön och hushållsbudgeten.

Djupgående rengöring med SprayZone
SprayZone-funktionen är särskilt utvecklad för att ge en extra kraftig rengöring till grytor och stekpannor. Genom att fokusera ett högre vattentryck på ett specifikt område i nedre korgen, säkerställs att även den mest envisa smutsen försvinner, tre gånger bättre än standard.

Flexibla programalternativ för alla behov
Välj mellan en rad program, från Quick på 30 minuter för lätt smutsad disk, till det intensiva 2h 40min-programmet för hårt smutsad disk. För optimalt resultat kan du också använda funktioner som GlassCare och ExtraPower, som skyddar ömtåliga glas och intensifierar rengöringen när det behövs.

Smarta funktioner för modern livsstil
Med integrerad WiFi kan du fjärrstyra och övervaka diskmaskinen direkt från din smartphone via app. Funktionen TimeBeam projicerar programstatus på golvet, vilket ger dig full koll på disken utan att behöva öppna luckan.

Tyst och diskret drift
Med en ljudnivå på bara 42 dBa kan du njuta av en tyst köksmiljö även när diskmaskinen är igång. Detta gör XE85441V idealisk för öppna planlösningar eller för de tillfällen då du vill ha det lugnt omkring dig.

Läs mer om Electrolux Excellence XE85441V

Electrolux Excellence XE85441V

Integrerade diskmaskiner

Hitta Electrolux Excellence XE85441V även hos:






Rulla till toppen