Electrolux Excellence XO92SSK

Electrolux Excellence XO92SSK

Inbyggnadsugn XO92SSK Electrolux Excellence

Inbyggnadsugnen XO92SSK från Electrolux Excellence erbjuder avancerad ångteknik, smarta funktioner och en energieffektiv design. Med en stor kapacitet på 70 liter och energiklass A++ är denna ugn perfekt för alla typer av matlagning, från sous-vide till traditionell bakning.

Perfekt resultat varje gång med SteamPro-teknik
XO92SSK är utrustad med SteamPro-teknik, som ger dig möjligheten att kombinera ånga och värme för att skapa perfekt krispiga och saftiga maträtter. Från ångkokning av grönsaker till sous-vide-tillagning och brödbakning, kan du uppnå professionella resultat direkt i ditt hem.

Energieffektiv och kraftfull
Med en energiklass på A++ är denna ugn inte bara kraftfull, utan även energieffektiv. Detta innebär att du kan laga mat med hög prestanda samtidigt som du minskar din energiförbrukning, vilket är bra för både miljön och hushållsbudgeten.

Användarvänlighet med EXCite och Active Touch
XO92SSK har det intuitiva EXCite användargränssnittet och Active Touch-kontroll, vilket gör det enkelt att justera temperaturer och tillagningsfunktioner med ett enkelt tryck. Ugnen är också utrustad med trådlös anslutning, vilket gör att du kan övervaka och styra ugnen via din mobil, vilket ger dig full kontroll oavsett var du befinner dig i hemmet.

Smart rengöring med ångrengöring
Med ångrengöringsfunktionen kan du enkelt hålla din ugn i toppskick. Välj mellan lätt ångrengöring som tar 30 minuter eller ångrengöring Plus för en djupare rengöring på 75 minuter.

Säkerhet i fokus
XO92SSK är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive barnlås, funktionslås och en automatisk avstängningsfunktion som stänger av ugnen om den lämnas påslagen utan tillsyn. En kylfläkt aktiveras automatiskt för att hålla ugnens ytor svala under användning, vilket ytterligare ökar säkerheten.

Omfattande tillbehör för alla matlagningsbehov
Ugnen levereras med ett komplett set av tillbehör, inklusive galler, bakplåt, grill-/stekpanna, matlagningstermometer och teleskopskenor, samt en ånginsats för ångkokning av grönsaker, fisk och andra delikata rätter. Dessa tillbehör är utformade för att möta alla dina matlagningsbehov och säkerställa bästa möjliga resultat.

Läs mer om Electrolux Excellence XO92SSK

Electrolux Excellence XO92SSK

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux Excellence XO92SSK även hos:






Rulla till toppen