Electrolux Excellence XO92MNK

Electrolux Excellence XO92MNK

Inbyggnadsugn XO92MNK Electrolux Excellence

Inbyggnadsugn XO92MNK från Electrolux Excellence kombinerar kraften av en traditionell ugn med snabbheten hos en mikrovågsugn. Med EXCite användargränssnitt, Active Touch-kontroller och en medelstor ugnskavitet på 43 liter är denna mikrovågskombiugn den perfekta lösningen för moderna kök som kräver både effektivitet och mångsidighet.

Snabb och effektiv matlagning med CombiQuick
XO92MNK erbjuder en unik kombination av varmluft och mikrovågsfunktioner, vilket gör det möjligt att laga mat upp till 50 % snabbare än med en vanlig ugn. Denna teknik är idealisk för upptagna hemkockar som vill ha snabba, men ändå läckra måltider utan att kompromissa på kvaliteten.

Kompakt design, stor kapacitet
Trots sin kompakta storlek på 46×60 cm erbjuder XO92MNK en imponerande kapacitet på 43 liter. Denna kapacitet gör det enkelt att tillaga allt från stora måltider till snabba snacks, vilket gör den till ett flexibelt tillskott i alla kök.

Användarvänlig med EXCite och Active Touch
Med EXCite användargränssnitt och Active Touch-kontroller är det enkelt att navigera genom ugnens många funktioner. Du kan snabbt justera inställningarna för att passa dina behov, och med den trådlösa anslutningen kan du även styra ugnen från din mobil, vilket ger dig maximal bekvämlighet.

Mångsidig matlagning för alla behov
XO92MNK är utrustad med ett brett utbud av tillagningsfunktioner, inklusive grill, varmluft och mikrovågsfunktioner, samt specialfunktioner som slow cooking, brödbakning och upptining. Detta gör det möjligt att enkelt anpassa ugnen till allt från snabba mellanmål till komplexa middagsrätter.

Säkerhet och bekvämlighet i fokus
Ugnen har flera säkerhetsfunktioner, såsom barnlås, funktionslås och automatisk avstängning, vilket ger extra trygghet i köket. Dessutom håller den integrerade kylfläkten ugnens ytor svala, även under användning, vilket ytterligare ökar säkerheten.

Omfattande tillbehör för bästa resultat
XO92MNK levereras med ett komplett set av tillbehör, inklusive galler för kakformar och ugnsformar, en bakplåt för större rätter, och en glasplatta för mikrovågsläget. Dessa tillbehör är designade för att optimera din matlagning, oavsett vilket program du använder.

Läs mer om Electrolux Excellence XO92MNK

Electrolux Excellence XO92MNK

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux Excellence XO92MNK även hos:






Rulla till toppen