Siemens extraKlasse HM776GNB1F

Siemens extraKlasse HM776GNB1F

Inbyggnadsugn HM776GNB1F Siemens extraKlasse

Siemens extraKlasse HM776GNB1F, från iQ700-serien, är en avancerad inbyggnadsugn som kombinerar traditionell ugn, mikrovågsfunktion och ånga för maximal flexibilitet i köket. Med 19 olika uppvärmningsmetoder, inklusive 4D-varmluft och pizzaläge, kan du enkelt laga alla typer av rätter med perfektion.

Smidig användning med röststyrning
Ugnen har en TFT-touchdisplay Plus och en röststyrd ugnsassistent som hjälper dig att välja rätt inställningar snabbt och enkelt. Med varioSpeed-tekniken kan du dessutom tillaga rätter upp till 50 % snabbare, vilket är perfekt för hektiska dagar.

Enkel och effektiv rengöring
Tack vare både pyrolys- och hydrolysrengöring är det lätt att hålla ugnen ren. Med pyrolysrengöringen bränns smuts och fett bort vid hög temperatur, medan hydrolysrengöringen gör det enkelt att torka bort smuts med hjälp av vattenånga.

Perfekta matlagningsresultat
Med Siemens bakingSensor Plus och roastingSensor Plus får du alltid perfekta bak- och matlagningsresultat. Dessa sensorer mäter fuktigheten inuti ugnen och justerar tillagningstiden automatiskt för att säkerställa att din mat blir precis som du vill ha den.

Mångsidig matlagning med 19 uppvärmningsmetoder
Siemens ExtraKlasse HM776GNB1F har 19 olika uppvärmningsmetoder, vilket gör den till en av de mest mångsidiga ugnarna på marknaden. Från 4D-varmluft till pizzaläge och lågtemperaturtillagning, har denna ugn allt du behöver för att laga dina favoritmåltider med precision. Den kombinerade mikro- och ugnsfunktionen ger dig extra flexibilitet och snabbare matlagning.

Fjärrstyrning och säkerhet i fokus
Med WiFi och Home Connect kan du styra ugnen direkt från din smartphone eller surfplatta. Ugnen har även flera säkerhetsfunktioner som barnlås och säkerhetsavstängning, vilket ger dig trygghet under matlagningen.

Medföljande tillbehör
Ugnen har 5 nivåer med teleskoputdrag på en nivå, vilket gör det enkelt att hantera plåtar och galler. Siemens ExtraKlasse HM776GNB1F levereras med en bakplåt i emalj, ett grillgaller och en långpanna.

För att försäkra dig om en optimal designkombination av dina inbyggda vitvaror är rekommendationen att välja kompletterande produkter från iQ700-serien.

Läs mer om Siemens extraKlasse HM776GNB1F

Siemens extraKlasse HM776GNB1F

Inbyggnadsugnar

Hitta Siemens extraKlasse HM776GNB1F även hos:






Rulla till toppen