Electrolux Excellence XO50CBK

Electrolux Excellence XO50CBK

Inbyggnadsugn XO50CBK Electrolux Excellence

Electrolux Excellence XO50CBK inbyggnadsugn är en modern och stilren lösning för ditt kök, designad för att ge dig bästa möjliga resultat i matlagningen. Med smarta funktioner som SteamBake och katalytisk rengöring gör den både matlagningen och rengöringen enklare och mer effektiv.

SteamBake perfekta bakverk och stekar
Med SteamBake-funktionen kan du skapa krispiga och gyllenbruna bakverk, eller saftiga stekar med en perfekt yta. Genom att tillföra fukt under tillagningen får du en jämn och professionell kvalitet på allt du lagar. Den här funktionen är perfekt för dig som älskar att baka.

Effektiv och bekväm rengöring
Ugnen har katalytisk rengöring, som gör att ugnen underhåller sig själv genom att bryta ner fett och matrester vid höga temperaturer. Detta gör rengöringen betydligt enklare, så att du kan spendera mer tid på att njuta av dina kulinariska skapelser och mindre tid på att skrubba ugnen.

Matlagning med precision
Ugnen är utrustad med en matlagningstermometer som hjälper dig att övervaka tillagningen och säkerställer att maten alltid får rätt temperatur. Detta gör det enkelt att tillaga kött, fisk och andra rätter till perfektion, utan att behöva gissa dig fram.

Smarta funktioner för enkel användning
Den praktiska pop-in/pop-out-kontrollen gör att du enkelt kan justera ugnen och samtidigt hålla ytan stilren när den inte används. Timer+FS användargränssnittet ger dig en intuitiv kontroll över alla ugnens funktioner, vilket gör att du snabbt kommer igång med matlagningen.

Stor kapacitet och flexibel matlagning
Med en stor ugnsvolym på 72 liter har du gott om plats för att tillaga stora måltider eller flera rätter samtidigt. Den här ugnen är perfekt för familjemiddagar eller när du vill bjuda vänner på en festmåltid. Dessutom erbjuder ugnen en mängd olika tillagningsfunktioner som varmluft, grill och pizzafunktion, vilket ger dig stor flexibilitet i köket.

Tillbehör för en smidig matlagning
Ugnen levereras med praktiska tillbehör som förenklar matlagningen: ett galler för kakformar och ugnsformar, en bakplåt för bakning och rostning, samt en grill- och stekpanna som fungerar både för stekning och som uppsamlingsfat.

Läs mer om Electrolux Excellence XO50CBK

Electrolux Excellence XO50CBK

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux Excellence XO50CBK även hos:






Rulla till toppen