Electrolux Excellence XH608BFB

Electrolux Excellence XH608BFB

Inbyggnadshäll XH608BFB Electrolux Excellence

Inbyggnadshällen XH608BFB från Electrolux Excellence har funktioner som SenseBoil och Hob²Hood för att ge dig full kontroll och säkerhet. Med en stilren svart design, 80 cm bredd och smarta kontroller är denna häll ett perfekt val för det moderna köket.

Precision och säkerhet med SenseBoil
Med SenseBoil-funktionen behöver du aldrig mer oroa dig för att vattnet kokar över. Denna smarta funktion justerar automatiskt temperaturen när vattnet når kokpunkten, vilket gör matlagningen både enklare och säkrare.

Maximal flexibilitet med Bridge-funktion och Crosses design
Den stora 80 cm hällen har fyra kokzoner, inklusive en Bridge-funktion som gör att du kan kombinera två zoner till en enda stor yta. Detta är perfekt när du använder större kokkärl, vilket ger dig flexibilitet att laga mat på flera sätt samtidigt.

Hob²Hood för ett smart och bekvämt kök
Med Hob²Hood-funktionen kan hällen automatiskt styra din kompatibla köksfläkt baserat på värmenivån, vilket ger dig en tyst och bekväm matlagningsmiljö. Fläkthastigheten justeras automatiskt, så att du kan fokusera på matlagningen utan att behöva tänka på ventilationen.

Effektiv och säker matlagning med PowerBoost och OptiHeat
PowerBoost-funktionen ger extra effekt när du behöver snabb uppvärmning, perfekt för tillagning av större mängder eller vid intensiva kokmoment. Med OptiHeat Control får du en tydlig indikation på restvärmen, vilket hjälper dig att utnyttja värmen effektivt och säkert även efter att du stängt av hällen.

Design och användarvänlighet i toppklass
Den eleganta svarta designen och den fasade kanten på en sida gör hällen till ett stilrent inslag i köket. Active Slider Control ger dig smidig och exakt kontroll över alla kokzoner med ett enkelt svep, vilket gör matlagningen både intuitiv och njutbar.

Säkerhet för hela familjen
Hällen är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som barnlås och automatisk avstängning. Dessa funktioner förhindrar oavsiktlig användning och skyddar både dig och dina nära och kära när hällen är i drift.

Läs mer om Electrolux Excellence XH608BFB

Electrolux Excellence XH608BFB

Spishällar

Hitta Electrolux Excellence XH608BFB även hos:






Rulla till toppen