Electrolux Excellence XRE7DW

Electrolux Excellence XRE7DW

Kylskåp XRE7DW Electrolux Excellence

Kylskåp XRE7DW från Electrolux Excellence är designat för att hålla dina matvaror fräscha längre. Med avancerade funktioner som MultiFlow, ExtraChill och CleanAir+ filter, garanterar detta kylskåp optimal kylning och hygien för hela familjen.

Optimal kylning med MultiFlow
Electrolux Excellence XRE7DW erbjuder en jämn temperatur i hela kylskåpet tack vare MultiFlow-teknologi. Denna funktion säkerställer att kall luft cirkulerar kontinuerligt, vilket håller dina matvaror fräscha längre, oavsett var de är placerade i kylskåpet.

ExtraChill perfekt för känsliga råvaror
För råvaror som kräver extra omsorg, som kött och ost, erbjuder ExtraChill-lådan en lägre temperatur som förlänger hållbarheten. Det är den perfekta platsen för att lagra känsliga livsmedel och behålla deras smak och kvalitet.

Renare luft för längre hållbarhet
Med CleanAir+ filtret säkerställs att luften i kylskåpet är fri från oönskade lukter och bakterier. Detta ger en fräschare miljö för dina matvaror och hjälper till att förlänga deras hållbarhet.

Flexibel förvaring och smart design
Kylskåpet är utformat med flexibilitet i åtanke. Med en rymlig volym på 390 liter och funktioner som justerbara hyllor och en grönsakslåda med manuell fuktighetskontroll, kan du enkelt organisera dina matvaror efter dina behov. Dessutom ger flaskstället en säker och praktisk förvaring för dina drycker.

Säkerhet och bekvämlighet
Kylskåpet har en dörröppningsindikator som varnar dig om dörren lämnas öppen. Detta hjälper till att förhindra energiförlust och att matvaror blir förstörda på grund av en öppen dörr.

Omhängningsbar
Den omhängningsbara dörren gör det möjligt att anpassa kylskåpet efter kökets utformning.

Enkel och intuitiv kontroll
Den interna displayen och elektroniska kontroller gör det enkelt att justera temperatur och aktivera funktioner som Superkylningsläge. Detta läge är särskilt användbart när du snabbt vill kyla ner stora mängder mat eller om du precis har gjort stora inköp.

Läs mer om Electrolux Excellence XRE7DW

Electrolux Excellence XRE7DW

Kylskåp

Hitta Electrolux Excellence XRE7DW även hos:






Rulla till toppen