Siemens extraKlasse KI81REDD0

Siemens extraKlasse KI81REDD0

Integrerat kylskåp KI81REDD0 Siemens extraKlasse

Med Siemens extraKlasse KI81REDD0 iQ500 får du ett rymligt kylskåp som enkelt integreras i din köksinredning. Här är det perfekta kylskåpet för dig som vill ha både funktion och stil.

Sömlös integration i ditt kök
Siemens extraKlasse KI81REDD0 är designat för att smälta in perfekt i ditt kök. Tack vare helintegreringen monterar du en snickerilucka i samma stil som dina övriga skåp, vilket skapar en enhetlig och snygg miljö i köket. Dörren är högerhängd men går att hänga om efter behov för att passa din planlösning.

Snabb nedkylning med superCooling
När du precis har handlat och fyller kylen med nya matvaror hjälper superCooling-funktionen till att kyla ner allt snabbt och effektivt. Den skyddar också redan kylda varor från att bli varmare. Funktionen återställs automatiskt för att du inte ska behöva oroa dig för temperaturen.

Fräsch mat längre med freshSense
Temperaturförändringar i kylen påverkar matens hållbarhet, men med freshSense-tekniken justeras temperaturen automatiskt när sensorer känner av förändringar. Det innebär att dina matvaror hålls fräscha längre, oavsett hur ofta du öppnar dörren.

Smart och bekväm design
Med en stor kapacitet på 310 liter har detta kylskåp plats för all din mat. Det har också smarta funktioner som ett akustiskt dörrlarm som varnar om dörren lämnas öppen för länge, och en fläkt för optimal luftcirkulation. Den inbyggda LED-belysningen ger ett jämnt ljus som inte bländar och hjälper dig att enkelt hitta vad du letar efter.

Enkel användning och låg ljudnivå
Siemens extraKlasse KI81REDD0 är utformad för att vara både tyst och effektivt. Med en ljudnivå på endast 34 dB är det ett av de tystare alternativen på marknaden, vilket gör det perfekt för öppna planlösningar.

Praktisk funktion och enkel rengöring
Kylen har en praktisk flaskhylla. Det finns också en stor grönsakslåda och en zon för färskvaror som hjälper till att organisera dina matvaror på ett smart sätt.

Läs mer om Siemens extraKlasse KI81REDD0

Siemens extraKlasse KI81REDD0

Kyl & frys inbyggnad

Hitta Siemens extraKlasse KI81REDD0 även hos:






Rulla till toppen