Electrolux Excellence XLNF74X35N

Electrolux Excellence XLNF74X35N

Tvättmaskin XLNF74X35N Electrolux Excellence

XLNF74X35N tvättmaskin i Electrolux Excellence-serien erbjuder en ny dimension av tvättvård med SteamCare-teknik. Fräscha upp dina kläder snabbt och effektivt med ånga, och säkra en skrynkelfri och väldoftande tvättning för alla dina plagg.

SteamCare fräscha kläder utan att tvätta
Tvättmaskinen använder SteamCare-teknik för att fräscha upp dina kläder utan behov av en fullständig tvättcykel. ångprogrammen tar bort skrynklor och dåliga lukter från ömtåliga plagg som kashmir och siden, vilket minskar behovet av strykning och förlänger plaggets livslängd.

Specialanpassad tvätt med SensiCare
Med SensiCare-systemet justeras tvättprogrammet automatiskt efter tvättmängden, vilket optimerar energi-, vatten- och tidsförbrukningen. Denna teknik säkerställer att varje plagg tvättas under de bästa möjliga förhållandena, oavsett om det är en mindre mängd eller en full maskin på 10,5 kg.

Electroluxdoft en känsla av nytvättat
För en extra touch av fräschhet, erbjuder XLNF74X35N möjligheten att använda en specialutvecklad doft från Electrolux som lämnar dina kläder med en behaglig och mild doft av nytvättat. Genom att följa de medföljande anvisningarna kan du enkelt justera doftstyrkan efter tvättmängden.

Användarvänliga funktioner för din bekvämlighet
Med Time Manager-funktionen kan du enkelt justera programtiden för att passa din tidtabell, och den fördröjda startfunktionen låter dig tvätta när det passar dig bäst. Steam Easy Iron-funktionen minskar skrynklor och gör strykningen enklare, vilket sparar tid och ansträngning i din dagliga rutin.

Säker och tyst tvättning
XLNF74X35N har en ljudnivå på bara 75 dB(A) under centrifugering, vilket gör den relativt tystgående. Tvättmaskinen har också ett barnlås som förhindrar att barnen ändrar inställningarna under pågående tvätt, vilket gör den säker för hela familjen.

Läs mer om Electrolux Excellence XLNF74X35N

Electrolux Excellence XLNF74X35N

Tvättmaskiner

Hitta Electrolux Excellence XLNF74X35N även hos:






Rulla till toppen