Siemens KF96IAPEA

Siemens KF96IAPEA

Side by side KF96IAPEA Siemens

Side-by-Side iQ500 KF96IAPEA från Siemens kombinerar design och teknik för att hålla din mat fräsch längre. Med funktioner som noFrost, hyperFresh och superFreezing är detta kyl- och frysskåp inte bara en nödvändighet utan en uppgradering till din vardag.

Få filtrerat vatten och is på ett ögonblick
Med Siemens Side-by-Side KF96IAPEA kan du njuta av kallt, filtrerat vatten och isbitar direkt med en enkel knapptryckning. Perfekt för att snabbt få en svalkande dryck. Den inbyggda behållaren ger dig is och vatten när du vill.

Stor kapacitet som passar dig
Siemens Side-by-Side KF96IAPEA har hela 574 liter utrymme 375 liter i kylen och 199 liter i frysen. Det betyder att du enkelt kan förvara både din vardagsmat och större inköp. Oavsett om du behöver kylskåp för massor av färska grönsaker eller frysen för stora mängder mat, så får du plats med allt. De smarta hyllorna gör det dessutom enkelt att organisera allt på bästa sätt.

Slipp frosta av frysen med noFrost
Med Siemens noFrost-teknik behöver du aldrig mer frosta av frysen. Den håller luften torr, vilket förhindrar frost och is från att bildas. Det sparar tid och energi, och maten håller sig fräsch längre utan att du behöver tänka på att frosta av frysen.

Smart hylla för flaskor och burkar
Den speciella flaskhyllan i kylen hjälper dig att spara plats. Den har räfflor som håller flaskor och burkar på plats, men du kan också använda den som en vanlig hylla om du inte behöver förvara flaskor. Hyllan gör det lättare att anpassa kylen efter vad du har handlat.

Slipp fingeravtryck med antiFingerprint
Dörrarna i rostfritt stål har en speciell yta som förhindrar att fingeravtryck fastnar. Det gör att du inte behöver putsa och torka av dörrarna hela tiden, och ditt kylskåp ser alltid rent och snyggt ut.

Snabbfrysning med superFreezing
Om du har handlat mycket och vill frysa maten snabbt, kan du använda superFreezing-funktionen. Den sänker snabbt temperaturen i frysen så att din mat fryser in direkt, utan att redan fryst mat påverkas. Du kan även aktivera superFreezing med Home Connect-appen innan du kommer hem, så är frysen redo.

Läs mer om Siemens KF96IAPEA

Siemens KF96IAPEA

Kyl & frys side-by-side

Hitta Siemens KF96IAPEA även hos:






Rulla till toppen