Electrolux Excellence XNE8187CX

Electrolux Excellence XNE8187CX

Kyl/frys XNE8187CX Electrolux Excellence

Kyl/frys-kombin XNE8187CX från Electrolux Excellence kombinerar sofistikerad design i rostfritt med avancerad 360° kylning för att säkerställa jämn temperaturfördelning och optimal förvaring av dina matvaror. Med en rad smarta funktioner som Extra Cool, Extra Freeze och WiFi-anslutning, har denna kyl/frys både stil och funktionalitet.

Optimal kylning med 360° Cooling-teknik
Med 360° Cooling-teknologi fördelas kylan jämnt över alla hyllor, vilket skyddar dina matvaror oavsett var du placerar dem. Detta system, tillsammans med det eleganta inre i rostfritt stål, ger både funktion och snyggt utseende.

GreenZone och ExtraChill för perfekt matförvaring
Denna kyl/frys har en GreenZone-låda som reglerar fuktigheten och skapar den perfekta miljön för att hålla frukt och grönsaker fräscha längre. Dessutom har den en ExtraChill-låda, perfekt för att förvara känsliga livsmedel som behöver hållas extra svala, vilket bevarar smaken och näringsvärdet.

Smart teknik och energieffektivitet
Med energiklass C och funktioner som ECO-läge, Extra Cool och Extra Freeze kan du enkelt anpassa kyl- och frysegenskaperna för att möta dina behov, samtidigt som du sparar energi. XNE8187CX har även WiFi, vilket gör det möjligt att övervaka och styra den direkt från din mobil, var du än befinner dig.

Multiflow och CleanAir+ för fräsch och jämn kylning
Multiflow-systemet säkerställer snabb nedkylning och en jämn temperatur i hela kyldelen, medan CleanAir+ filtret renar luften och tar bort oönskade lukter, vilket förbättrar matvarornas hållbarhet och kvalitet.

Praktisk och säker förvaring
Frysdelen är designad för enkel åtkomst och effektiv infrysning. Med Extra Freeze-funktionen kan du snabbt frysa in stora mängder mat, och de flyttbara hyllorna och fryslådorna gör det lätt att organisera utrymmet efter dina behov. Larm för öppen dörr och hög temperatur ger dig extra säkerhet och trygghet.

Läs mer om Electrolux Excellence XNE8187CX

Electrolux Excellence XNE8187CX

Kyl & frys-kombi

Hitta Electrolux Excellence XNE8187CX även hos:






Rulla till toppen