Whirlpool WHM31112 2

Whirlpool WHM31112 2

Frysbox WHM31112 2 Whirlpool

Whirlpool WHM31112 2 är en imponerande frysbox som ger dig all den plats och funktionalitet du behöver för att frysa in stora mängder mat. Med smarta funktioner som snabbfrysning och en energieffektiv design är denna frysbox perfekt att ha hemma.

Stor kapacitet och smart design
Med en kapacitet på 315 liter har Whirlpool WHM31112 2 gott om plats för att lagra allt från stora inköp till hemodlade grönsaker. Tack vare Space Max-inredningen får du en optimal organisering av utrymmet, och de två medföljande korgarna gör det enkelt att hålla ordning.

ShockFreeze-teknik för snabb infrysning
En av de främsta funktionerna hos WHM31112 2 är ShockFreeze-tekniken som fryser in mat tre gånger snabbare än en vanlig frysbox. Detta gör att matens smak, utseende och näringsämnen bevaras mycket bättre. Perfekt för dig som vill säkerställa att dina livsmedel håller högsta kvalitet även efter infrysning.

Lätt att använda och flytta
Whirlpool har gjort WHM31112 2 så användarvänlig som möjligt. Locket är balanserat, vilket innebär att det enkelt kan öppnas och stängas och står stabilt i öppet läge. Dessutom har frysboxen hjul i bakkant, vilket gör det lätt att flytta den vid behov.

Enkel avfrostning med vattendräneringssystem
Att avfrosta frysen behöver inte vara en krävande uppgift. Whirlpool WHM31112 2 har ett smart vattendräneringssystem som gör avfrostningen snabb och enkel. Detta system leder bort smältvattnet effektivt, så att du slipper stå och torka upp stora mängder vatten. På så sätt kan du hålla din frysbox ren och i bästa skick utan besvär.

Säker och pålitlig
För extra säkerhet är locket låsbart, vilket ger dig trygghet om du förvarar frysboxen i ett delat utrymme. Vid strömavbrott larmar ett rött, blinkande ljus så att du snabbt kan agera för att skydda din mat.

Läs mer om Whirlpool WHM31112 2

Whirlpool WHM31112 2

Frysboxar

Hitta Whirlpool WHM31112 2 även hos:






Rulla till toppen