Electrolux EP61CB21D2

Electrolux EP61CB21D2

Sladdlös dammsugare EP61CB21D2 Electrolux

Med den sladdlösa dammsugaren EP61CB21D2 från Electrolux får du en kraftfull och flexibel lösning för ditt hem. Den kombinerar hög effektivitet med användarvänlighet, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg i varje hushåll. Med 99 % dammupptagning säkerställer denna dammsugare att ditt hem blir skinande rent, varje gång.

Uthålligt batteri för längre städtid
Tack vare ett starkt batteri kan du dammsuga upp till 40 minuter på en enda laddning. Detta ger dig friheten att rengöra flera rum utan att behöva stanna upp för att ladda. Perfekt för både små lägenheter och större hem.

Se dammet i nytt ljus med LED-munstycke
Dammsugaren är utrustad med ett LED-ljus i munstycket som gör det enkelt att upptäcka smuts och damm även i mörka hörn och under möbler. Du kan vara säker på att inget smiter undan, vilket gör din städning både enklare och mer effektiv.

Lätt och smidig att använda
Med en vikt på endast 2,72 kg är denna dammsugare lätt att manövrera runt möbler och i trånga utrymmen. Den smidiga designen gör det enkelt att förvara dammsugaren när den inte används, samtidigt som den alltid är redo när du behöver den.

Elegant design som smälter in i ditt hem
Den stilrena blå färgen och kompakta dimensionerna gör att EP61CB21D2 inte bara är ett kraftfullt verktyg utan även en snygg detalj i ditt hem. Du behöver inte längre gömma undan din dammsugare låt den stå framme.

Läs mer om Electrolux EP61CB21D2

Electrolux EP61CB21D2

Sladdlösa dammsugare

Hitta Electrolux EP61CB21D2 även hos:






Rulla till toppen