Electrolux Excellence XLND63835N

Electrolux Excellence XLND63835N

Torktumlare XLND63835N Electrolux Excellence

Electrolux 600 GentleCare XLND63835N värmepumpstorktumlare är designad för att ta hand om dina kläder på ett effektivt och skonsamt sätt. Med denna torktumlare slipper du oroa dig för överhettning och slitage på dina plagg, och den är dessutom energieffektiv vilket sparar både pengar och miljö.

Skonsam torkning med GentleCare
Med GentleCare-tekniken torkar dina kläder i halva temperaturen jämfört med traditionella torktumlare. Det gör att materialet inte utsätts för onödig värme, vilket förlänger livslängden på dina plagg. Du får alltså både en effektiv torkning och en bättre bevaring av klädernas färger och texturer.

Effektiv och flexibel
Denna torktumlare erbjuder en stor trumvolym på 118 liter, vilket gör att du enkelt kan torka upp till 8 kg tvätt per omgång. Den är perfekt för större hushåll eller när du har mycket tvätt att hantera. Dessutom erbjuder den en rad specialanpassade program, såsom MixCare som torkar blandade material samtidigt, och ett speciellt program för ylle som skonsamt tar hand om dina känsligaste plagg.

Extra funktioner för din bekvämlighet
Electrolux XLND63835N är fullmatad med smarta funktioner som gör torkningen enklare och mer bekväm. Skrynkelskyddet minskar behovet av strykning och låter dig njuta av mer fritid. Reverse Plus-funktionen gör att trumman tumlar plaggen jämnt, vilket minskar intrassling och ger ett bättre torkresultat. Barnlåset ser till att små fingrar inte kan ändra inställningarna när maskinen är igång.

Läs mer om Electrolux Excellence XLND63835N

Electrolux Excellence XLND63835N

Torktumlare

Hitta Electrolux Excellence XLND63835N även hos:






Rulla till toppen