Electrolux ENB1LE30XR

Electrolux ENB1LE30XR

Kyl/frys ENB1LE30XR Electrolux

Electrolux ENB1LE30XR är en kyl/frys som kombinerar smart teknik och elegant design för att ge dig den bästa förvaringslösningen för dina matvaror. Med en kylvolym på 197 liter och en frysvolym på 109 liter, har du gott om plats för både kyl- och frysvaror. Dörrarna är omhängningsbara för att förenkla placeringen.

ColdSense stabiliserar temperaturen
ColdSense använder precisa temperatursensorer som snabbt återställer kyl/frysen till rätt temperatur efter dörröppning och -stängning. Detta bidrar till att förhindra stora temperatursvängningar och matsvinn och skyddar maten på bästa sätt.

Mindre underhåll med LowFrost
Med LowFrost-tekniken behöver du inte frosta av frysen lika ofta, vilket sparar tid och håller frysens prestanda på topp. Detta integrerade system förhindrar isbildning och bidrar till att frysen fungerar mer effektivt, vilket innebär mindre underhåll för dig.

Exakt kontroll med elektronisk inställning
Den elektroniska inställningen gör det enkelt att justera temperaturen för både kyl och frys. Med LED-indikatorer kan du snabbt se och justera temperaturen, vilket säkerställer att dina matvaror alltid förvaras under optimala förhållanden.

Energieffektiv LED-belysning och hållbara hyllor
Kylskåpets LED-belysning ger ett starkt och energieffektivt ljus, vilket gör det enkelt att hitta vad du behöver. Dessutom är hyllorna tillverkade av säkerhetsglas, vilket gör dem extra hållbara och lätta att rengöra om du skulle spilla.

Läs mer om Electrolux ENB1LE30XR

Electrolux ENB1LE30XR

Kyl & frys-kombi

Hitta Electrolux ENB1LE30XR även hos:






Rulla till toppen